ISTQB aktuális hírek gyújteménye

2017-07-13

Az utóbbi időben számtalan szoftverteszteléssel és ISTQB-vel kapcsolatos információ látott napvilágot. Ezekről mi is rendszeresen beszámoltunk, illetve továbbra is tájékoztatunk benneteket az újdonságokról! 2017. május 11.: Bemutatjuk ...

Az utóbbi időben számtalan szoftverteszteléssel és ISTQB-vel kapcsolatos információ látott napvilágot. Ezekről mi is rendszeresen beszámoltunk, illetve továbbra is tájékoztatunk benneteket az újdonságokról!

2017. május 11.: Bemutatjuk az ISTQB e-learningeket és tantermi képzéseinket
2017. május 25.: Szoftvertesztelői kérdőív 2017
2017. június 18.: A legmagasabb szintú ISTQB tréning Európában!
2017. június 30.: Ismét ISTQB Model-Based Tester tanfolyamot szervezünk!
2017. július 6.:    ISTQB sikeres vizsgázók nyilvántartása

2017. július 13.

Újabb tanfolyamok jelentek meg az ISTQB portfóliójában

Az ISTQB hivatalos honlapján jeleníti meg az elérhető és az előkészítés alatt álló kurzusait. A két legújabb képzés, bár “In Development” fázisban, tehát fejlesztés alatt áll, azért a közeljövőben számíthatunk rájuk. Jelenleg a Specialist ágról érkeznek az újabb tanfolyamok: mobilalkalmazás tesztelő, illetve szerencsejáték-ipar specialista kurzusokkal bővült a portfólió.

Képünkön kék keretben láthatjátok őket, míg a zöld keretek azokat a tanfolyamokat jelenítik meg, amelyeket a Masterfield Oktatóközpont már megszervezett és a közeljövőben újra meg is fog! ;)

2017. hamarosan: Expert Level Test Management Operational Module a Masterfieldnél?!...