Junior programozó akadémiát indítunk szeptember 23-án!

2017-08-28

Meglévő és új hallgatóink is gyakran jelzik felénk az igényt, hogy piacképes programozói ismereteket szeretnének elsajátítani. Tapasztalataink szerint továbbra is a Java nyelv iránt a legnagyobb a kereslet, melynek népszerúsége hossz...

Meglévő és új hallgatóink is gyakran jelzik felénk az igényt, hogy piacképes programozói ismereteket szeretnének elsajátítani. Tapasztalataink szerint továbbra is a Java nyelv iránt a legnagyobb a kereslet, melynek népszerúsége hosszú évek óta töretlen.

A Masterfield Oktatóközpont Junior programozó akadémia segítséget nyújt a Java programozói pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruházva fel hallgatóit.

A program elsősorban olyan, a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek szól, akik szabadidejüket feláldozva fokozatosan szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni. A képzés végére a résztvevők megtanulják a programozás múvészetének módszertani alapjait, illetve megismerkednek a rendkívül népszerú Java programozási nyelvvel.

Az akadémiai program három modulból áll, melyből az első szeptember 23-ai kezdéssel, 64 tanórában, 8 szombati napon kerül megrendezésre. Segítségével a kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek önállóan létrehozni egyszerúbb szoftvereket, illetve igény esetén akár nemzetközileg elismert, hivatalos programozói vizsgát is szerezhetnek!

A résztvevők a későbbiekben további két modulon Java EE vagy Android alkalmazásfejlesztői irányultságokra szakosodhatnak.