Junior akadémiai programjaink

2017-09-04

Új akadémiai programjaink nagyszerú lehetőséget nyújtanak bárki számára, aki szeretne a közeljövőben pályát módosítani, kedvezőbb perspektíva érdekében. Junior programozó akadémiánkat szeptember 23-i indulással szervezzük meg olyan...

Új akadémiai programjaink nagyszerú lehetőséget nyújtanak bárki számára, aki szeretne a közeljövőben pályát módosítani, kedvezőbb perspektíva érdekében.

Junior programozó akadémiánkat szeptember 23-i indulással szervezzük meg olyan szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyek részére, akik szombati napokon tudnak részt venni oktatásainkon. A résztvevők bő két hónap alatt számos gyakorlati példán keresztül sajátítják el a programozás alapjait és megismerkednek a Java nyelvvel.

Nagyon fontos saját képességeink felismerése, ezért hoztuk létre ingyenes kompetencia felmérőnket. 

Az előzetes teszt kitöltésével a  Junior programozó akadémiára 5% kedvezményt is biztosítunk.  

A teszt sikeressége vagy éppen sikertelensége természetesen nem garancia semmire, de kezdeti iránymutatásnak mindenképpen hasznos. Ha a tesztet követően úgy érzed, ez a világ nem neked való, akkor szoftvertesztelői vagy IT üzleti elemzői akadémiai programjainkat neked ajánljuk. 

Junior szoftvertesztelői akadémia más oldalról közelít az informatika világához és szervesen kapcsolódik a programozói szakmához. A tesztelők nem létrehozzák a szoftvert, hanem ellenőrzik, felügyelik, és fontos szerepük van a minőségbiztosításában. 

Az IT business analyst az informatika világának tanácsadója és konzulense, aki az üzleti igényeket és az informatikai megoldásokat hangolja össze. Az IT BA akadémia során a hallgatók mély ismereteket szereznek az üzleti döntéseket támogató szoftverek hatékony kialakításáról, testreszabhatóságáról.

A szoftvertsztelői- és az IT üzleti elemzői akadémiák regisztrációs időszaka hamarosan indul. Erről bővebb tájékoztatás a hetekben várható.  

Junior programozó akadémiánkra már megnyitottuk a jelentkezést! Ne maradj le róla!