Új tanfolyamaink - Python haladó - BPMN - Design Patterns

2017-09-07

Korábban Python programozás képzésünket csak egyedi esetekben, majd 2016-tól nyílt formában is indítottuk. Most az egyedi igényekre reagálva tovább bővítettük portfóliónkat, haladó kurzust is kínálunk a témában! A Python a ...

Korábban Python programozás képzésünket csak egyedi esetekben, majd 2016-tól nyílt formában is indítottuk. Most az egyedi igényekre reagálva tovább bővítettük portfóliónkat, haladó kurzust is kínálunk a témában!

A Python a programozói munka könnyítésének filozófiájával jött létre, így nem meglepő, hogy a világ öt legkedveltebb programnyelvének egyike. Legfontosabb alkalmazási lehetőségei: prototípus készítés, backend webfejlesztés, mesterséges intelligencia, adatelemzés, tudományos számítások. Ezenfelül játékok és desktop alkalmazások készítésére is kiterjedt könyvtárakkal rendelkezik, ráadásul operációsrendszer és platform független!

Python programozás alapok és Python programozás haladó tanfolyam együttes megrendelése esetén a haladó tanfolyam árából 40% kedvezményt biztosítunk!

Python programozás alapok

Ára: 129 000 Ft + áfa

Időpont: október 25-27.

Python programozás haladó

Ára: 129 000 Ft + áfa

Időpont: november 13-15.A Business Process Modeling Notation (BPMN) az üzleti elemzésre használt egyik legelterjedtebb módszertan.

BPMN tanfolyamot indítunk elsősorban olyan üzleti elemzőkkövetelmény mérnökök számára, akik szeretnék megtanulni a BPMN alapú modellek készítését. Kurzusunk azon fejlesztőknek és tesztelőknek is nagyon hasznos, akiknek BPMN modellek alapján is tudniuk kell alkalmazásokat tervezni, implementálni vagy tesztelni.

Üzleti folyamatok modellezése BPMN segítségével

Ára: 39 500 Ft + áfa

Időpont: október 13. és december 1.


Tervezési minták a szoftverfejlesztésben (Design Patterns)

tervezési minták (Design Patterns) használatával a kód karbantarthatósága és újrafelhasználhatósága jelentősen javul. Egy adott programozási minta sok helyzetben alkalmazható, a minták ismerete felgyorsítja a munkát, hiszen a fejlesztő újra felhasználhatja a már korábbról is ismert algoritmust.

Ára: 89 500 Ft + áfa

Időpont: esti kurzus! Kezdés: szeptember 18.