Jövő hétvégén startolunk! :)

2017-09-18

Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy az informatikai piacon folyamatosan magas igény mutatkozik a piacképes hétvégi átképzési lehetőségek iránt. Preferált, ha a képzés egyből használható, gyakorlatias tudást biztosít és munkaidő ...

Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy az informatikai piacon folyamatosan magas igény mutatkozik a piacképes hétvégi átképzési lehetőségek iránt. Preferált, ha a képzés egyből használható, gyakorlatias tudást biztosít és munkaidő mellett is elvégezhető formában kerül megrendezésre.

A Junior programozó akadémiánk azért jött létre, hogy célirányos választ adjunk az egyre szélesebb körben jelentkező hallgatói igényekre. Akadémiai programunk két hónapon keresztül végezhető el, szombati munkanapokon zajlik, és lehetővé  teszi a programozás alapjainak és a Java programnyelvnek a hatékony elsajátítását. Az akadémiát elvégezve, a kurzuson tanultak és az otthonra kapott gyakorlati feladatok segítségével a hallgatók olyan komplex tudásra tesznek szert, amellyel bátran pályázhatnak meg junior fejlesztő állásokat! 

A tanfolyam elvégzése után a diákok képesek lesznek önállóan létrehozni egyszerúbb szoftvereket, illetve igény esetén akár nemzetközileg elismert, hivatalos programozói vizsgát is szerezhetnek!

A résztvevők a későbbiekben további két modulon: Java EE vagy Android alkalmazásfejlesztői irányultságokra is szakosodhatnak.

Az első tanítási nap jövő hét szombat, szeptember 23.

Tanfolyam ára: 159 500Ft + áfa, amelyből most 5% kedvezményt biztosítunk, ha kitöltöd a programozáshoz szükséges alapkompetenciát felmérő, rövid, ingyenes tesztsorunkat!

És, hogy miért pont a Java? Fél évvel ezelőtt több cikken át tartó Java kisokosunk segítségével igyekeztünk minél átfogóbban bemutatni a Java jelenlegi IT- és munkaerőpiaci helyzetét. :) 

A cikkeket ezen a linken érhetitek el!