Új kurzus! Advanced Test Automation Engineer tanfolyam!

2017-09-25

A Masterfield Oktatóközpont úttörői szerepéhez húen, Magyarországon elsőként hirdet meg az Advanced Test Automation Engineer szoftvertesztelői tanfolyamot. Büszkék vagyunk rá, hogy itthon is meghonosíthatjuk a nemzetközileg is ritkasá...

A Masterfield Oktatóközpont úttörői szerepéhez húen, Magyarországon elsőként hirdet meg az Advanced Test Automation Engineer szoftvertesztelői tanfolyamot.

Büszkék vagyunk rá, hogy itthon is meghonosíthatjuk a nemzetközileg is ritkaságnak számító képzést.

A teszt automatizálást Advanced szinten tárgyaló tréning az témában az egyik legmagasabb minősítés megszerzéséhez segíti hozzá a résztvevőket. Természetesen, mint a többi szoftvertesztelői képzésünk esetében, a kurzus elvégzése után igény szerint hivatalos, nemzetközi vizsga tehető le.

A tanfolyamot azon tesztelők számára ajánljuk, akik szeretnék sikeresen letenni az Advanced Level Test Automation Engineer vizsgát. A tananyag elsajátításával a hallgató átfogó képet kap a teszt automatizálás módszertanáról, feladatairól és nehézségeiről. 

A tananyag jelenleg az ISTQB által nem akkreditált, de annak irányelvei szerint készült, így nem hivatalos vizsgafelkészítőként tartjuk.

A képzés ára: 179.500 Ft + áfa

Oktatási napok: október 9., 10. és 13. (hétfő, kedd és péntek) 

Használjátok ki a ritka lehetőséget, jelentkezzetek egyedülálló kurzusunkra minél előbb! :)