Újdonság: Üzleti elemző workshop!

2017-11-06

Egy egészen egyedi, workshop jellegű kurzussal jelentkezünk idén ősszel!

Az IREB az üzleti elemzés módszertana sokak által keresett téma, ezért tananyagaink folyamatos fejlesztése és bővítése egy izgalmas feladat számunkra.

A 3 napos tantermi oktatási forma mellett a képzés e-learning tananyag formábanis régóta elérhető Oktatóközpontunkban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyílt képzéshez egy egyedi, két napos workshopot is létrehoztunk, mely segíti a módszertan gyakorlatba való átültethetőségét, alkalmazhatóságát.

A workshopra jelentkezésnek nem követelménye az éppen aktuális IREB tanfolyamon való részvétel, korábbi hallgatóinkat is várjuk szeretettel. 

Üzleti elemző workshop

Gyakorlatias képzésünkön a hallgatók egy mintapéldán keresztül sajátítják el az üzleti elemzők feladatait. A résztvevők végigkísérhetnek egy projektet a követelmények feltárásától a teljes dokumentálásig és a már élő követelmények menedzsmentjéig.

Időpont: november 09-10.

Ára: 99 500 HUF + áfa  

 

Akciót hirdetünk!

Korábban IREB Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level vizsgafelkészítőn részt vett hallgatóink számára a workshop árából 20% kedvezményt biztosítunk!

A következő IREB Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyamunkra és a hozzá kapcsolódó workshopra együttesen jelentkezők számára a workshop ára 69 500 HUF+áfa

Következő időpont: 2018. 02. 01.

Várunk szeretettel jövőre is Oktatóközpontunkban! :)