fbpx

Az e-learning és az online oktatás előnyei kézenfekvőek: gyors, egyszerű, kényelmes. Azonban, ha nem figyelünk, akkor a tényleges pénzügyi ráfordításon túl, az elpazarolt időnkkel is fizetünk a képzésekért.

Az Eduline hvg.hu-n közzétett, múlt heti cikke összegyűjtötte az 5 legnagyobb hibát, amelyet elkövethetnek a nem eléggé elkötelezett diákok. Röviden reflektálunk rájuk, a mi szemszögünkből.

1. Kurzusok halmozása, mert azok ingyenesek, vagy olcsók
Semmiképp se válasszatok kurzust csak az ár alapján. Olyat keressetek, amelyikre ténylegesen szükségetek van!

2. Tudásszinthez nem igazodó képzés választása
Ahogy a tantermi képzéseknél, úgy az e-learning kapcsán is azt ajánljuk, hogy bizonytalanság esetén nyugodtan érdeklődjön nálunk a kurzusokhoz szükséges előzetes tudásszintről.

3. Nincs ütemezés, tervezés
Az e-learning tanfolyam bár kényelmes, ugyanolyan komoly tanulást és koncentrációt igényel, mint bármely más képzési forma. Osszuk fel az időnket, és tartsuk magunkat a terveinkhez!

4. Nincs visszacsatolás, kérdezés
E-learning és online képzéseink esetén mindig figyelünk arra, hogy chat-, vagy telefonos kapcsolatot létesítsünk diákjaink és kollégáink között. Így mindenkit arra bíztatunk, hogy bátran tegye fel kérdéseit, nehogy emiatt akadjon el!

5. Nem hasznosítják, gyakorolják az új tudást
A friss tudás, ha nem használjuk nem ülepszik le, és könnyen elévül. Munkahelyünkön és szabadidőnkben is keressük a lehetőségeket, amikor felhasználhatjuk az újonnan megszerzett szakértelmet!

Összefoglalva, bármilyen kérdésetek van, érdeklődjetek nálunk, hiszen a mi feladatunk éppen az, hogy tájékoztassunk és segítsünk titeket a tanulásban.

Több mint húsz e-learning képzésünk listája az alábbi linken érhető el!