fbpx

Az ősz előbb elérkezik, mint gondolnánk. Érdemes már most megtervezni az őszi képzéseiteket, ugyanis a tanfolyamaink létszámai is végesek, és ha egyszer elindul a szeptemberi dömping... :)

Annak érdekében, hogy egy tesztelő tanfolyamról se maradjatok le, most összegyűjtöttük az ősszel biztosan induló ISTQB képzéseinket. 

A tanfolyamok persze akkor a leghasznosabbak, ha utána egyből számot adunk a tudásunkból és megszerezzük a hozzátartozó vizsgát. 

A vizsgaalkalmakat ITT találjátok meg! 

ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgafelkészítő
A tanfolyamon a hallgatók átfogó ismereteket kapnak a szoftvertesztelés elméleti hátteréről, módszertanokról és felkészítjük őket az ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgára. 

Következő időpontok:
2018. október 15., 2018. november 19.

ISTQB Foundation Level - Model Based Tester vizsgafelkészítő

A tanfolyamon a hallgatók megismerik szoftvertesztelés sajátosságait modell-alapú környezetben és felkészítjük őket az ISTQB Foundation Level - Model-Based Tester Extension vizsgára

Következő időpont:
2018. november 8.

ISTQB Advanced Security Tester vizsgafelkészítő

A tanfolyamot azon tesztelők számára ajánljuk, akik szeretnék letenni az ISTQB Advanced Level Security Tester vizsgát és elsajátítani a biztonsági tesztelés módszertanát.

Következő időpont:
2018. október 10.

ISTQB Advanced Test Manager vizsgafelkészítő

A képzést azon tesztelők számára ajánljuk, akik magas szinten szeretnék elsajátítani a tesztelési folyamat tervezését, a tesztelés menedzsmentjét, monitorozását és vezérlését. 

Következő időpont:
2018. október 8.

ISTQB Advanced Test Analyst vizsgafelkészítő

A tanfolyamot azon tesztelők számára ajánljuk, akik magas szinten szeretnék elsajátítani a tesztelési analízist, a tesztek tervezését és végrehajtását elsősorban a funkcionális tesztelésre koncentrálva. 

Következő időpont:
2018. október 15.

ISTQB Advanced Technical Test Analyst vizsgafelkészítő

A tananyag elsajátításával a hallgató átfogó képet kap a tesztelendő rendszer forráskódjának statikus és a rendszer egészének dinamikus analíziséről, megismeri a TTA-hoz tartozó elsősorban nemfunkcionális követelmények tesztelésének technikáit.

Következő időpont:
2018. október 3.

ISTQB Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítő

A tanfolyamot azon tesztelők számára ajánljuk, akik szeretnék letenni az ISTQB Advanced Level Test Automation Engineer vizsgát. A tananyag elsajátításával a hallgató átfogó képet kap a teszt automatizálás módszertanáról, feladatairól és nehézségeiről.

Következő időpontok:
2018. október 1., 2018. november 26.

Jelentkezzetek mielőbb, hogy biztosan legyen helyetek a kiválasztott képzésekre!