fbpx

Oktatóközpontunk az ősz kezdetével év végéig nagyon sok hallgatót lát vendégül. Ilyenkor még a ritkábban induló képzésekre is megnövekszik a kereslet, az alábbi tanfolyamainkra még várjuk a jelentkezéseiteket!

ISTQB ADVANCED TEST AUTOMATION ENGINEER VIZSGAFELKÉSZÍTŐ

A tanfolyamot azon tesztelők számára ajánljuk, akik szeretnék letenni az ISTQB Advanced Level Test Automation Engineer vizsgát. A tananyag elsajátításával a hallgató átfogó képet kap a teszt automatizálás módszertanáról, feladatairól és nehézségeiről.

Listaár: 179 500 HUF - november 26.

MICROSOFT PROJECT ALKALMAZÁS ALAPOK

A projekt tervezése és követése minden módszertan sarkköve; a Microsoft Project ebben nyújt hatékony segítséget. A tanfolyam során a hallgatók alapos ismeretekre tehetnek szert a szoftver működéséről, melyeket a kurzus során mintafeladatok segítségével is gyakorolhatnak.

Listaár: 79 500 HUF - november 26. 

NOSQL - MONGODB ADATBÁZISKEZELŐ

A NoSQL (Not only SQL) adatbázisok népszerűsége az utóbbi években kezdett meredeken emelkedni. A relációs adatbázisoktól eltérő megközelítés fő céljai között említhetjük az óriási mennyiségű adatok feldolgozását (bigdata), a skálázhatóságot és a valós idejű rendszereket.

Listaár: 129 500 HUF - november 27.