fbpx

Figyelembe véve a piaci igényeket bővítettük képzési portfóliónkat, új softskill tanfolyamaink

Prezentációs technikák workshop

A tanfolyam célja a Microsoft Power Point vagy más alkalmazásban elkészített prezentációk előadásának fejlesztése. Lehet bármilyen profin is összerakva egy prezentáció, nem lesz sikeres, ha az előadó nem képes az üzenetét személyes kommunikációjában és előadásában átadni. Ezen a workshopon az előadók felkészítése kerül elsősorban fókuszba, hogy karizmatikusan, lámpaláz mentesen, könnyedén és a hallgatóságot lenyűgözve és meggyőzve tudják közvetíteni szakmai ismereteiket a célközönség felé akár személyesen, akár az online térben prezentálnak.

Ára: 89 500 HUF + ÁFA


Hatékony időgazdálkodás és feladatkezelés Microsoft Outlook használatával

A tanfolyam célja az időgazdálkodás alapjainak megismerése, különböző technikák bemutatása és elsajátítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált idő- és feladatkezelés elméleti hátterébe és megismerkednek a széles körben használt Microsoft Office Outlook gyakorlati alkalmazásában rejlő lehetőségekkel feladataik tudatos menedzseléséhez.

Ára: 49 500 HUF + ÁFA

Reméljük a gazdasági élet softskill alapú képességeit is nálunk sajátítjátok el, mi garantáljuk a már megszokott minőséget!