fbpx

Már egy ideje figyelemmel követjük, hogy az ISTQB fejleszti az autóipari szoftvertesztelés sajátosságaival foglalkozó oktatási anyagát.

Örömmel jelentjük be, hogy már hozzánk is elérkezett a várva várt Foundation Level Automotive Software Tester vizsgafelkészítő tanfolyam, amely az ISTQB iránymutatásait követi. 

Büszkék vagyunk rá, hogy meghonosíthatjuk a nemzetközileg is ritkaságnak számító képzést, amelyet most első alkalommal 149.500 Ft + ÁFA bevezető áron érhettek el, a tananyag az ISTQB által jelenleg még nem akkreditált.

Az autóipari szoftverek tesztelésével foglalkozó képzés a Specialist ágon helyezkedik el, és mint bármely más szoftvertesztelői képzésünk esetében, a kurzus elvégzése után igény szerint nemzetközi vizsga tehető. 

A tanfolyamon a hallgatók átfogó képet kapnak az autóipari szoftvertesztelés sajátosságairól, amely nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is különleges témakörnek számít. A képzésen a vizsgafelkészítés mellett nagy hangsúlyt kapnak a valós életből vett gyakorlatok és példák, így segítve a tanultak későbbi alkalmazását.

A képzés bevezető ára:

149.500 Ft + ÁFA

Időpontja: október 21-22. 

Használjátok ki a ritka lehetőséget, jelentkezzetek egyedülálló kurzusunkra, amíg van hely! :)