fbpx

Minden eddiginél színesebb programmal jön a 16. HACKTIVITY IT biztonsági fesztivál!

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciája 2019. október 25-26-án várja látogatóit a budapesti MoM Kulturális Központban.

2019-ben tizenhatodik alkalommal rendezik meg Magyarország legjelentősebb professzionális kiberbiztonsági eseményét, a HACKTIVITY-t. A konferenciára 16 országból érkezik 48 nemzetközileg elismert előadó, hogy egyebek mellett olyan aktuális IT-biztonsági témákról értekezzenek, mint a pénzkiadó automaták feltörése, GSM riasztó és biztonsági rendszerek manipulálása, a DeepFake és álhírek terjesztése, autók CANbus csatlakozón keresztüli manipulálása, SCADA rendszerek biztonsága, a kínai társadalmi kreditrendszer, vagy a dolgok internete (IoT) és annak biztonsága.

Óriási újdonság az idei évben, hogy a jegyvásárlók a belépő mellé kapnak egy elektronikus hardware-hacking badge-et, amely USB-vel, wifi-vel és infravörös port-tal kommunikál. Az eszközön található 6 db érintőgomb, 6 db RGB LED és egy 128x64-es LCD kijelző is. A badge ESP32 perifériája micropython-t futtat, így bárki könnyedén és egyszerűen fejleszthet rá alkalmazásokat, a sikerélmény garantált! Aki mindenképp szeretne hozzájutni a HACKTIVITY badge-hez, annak érdemes időben gondoskodni a jegyéről, ugyanis a szervezők csak a készlet erejéig tudják biztosítani az eszközöket.

HACKTIVITY nem csak a magas színvonalú előadások miatt jelentős esemény az IT-biztonság iránt érdeklődők számára, hanem azért is, mert a rendezvényen évről évre képviselteti magát a szakma krémje, ez pedig remek lehetőséget biztosít a jelenlévőknek kapcsolatépítésre, eszmecserére, de akár álláskeresésre is.

Jegyvásárlás és további információk a #HACKTIVITY2019-ről a https://hacktivity.com weboldalon.

Idén a Masterfield Oktatóközpont is támogatja a rendezvényt, velünk is találkozhattok a rendezvényen. Színvonalas képzéseinkkel és e-learning kínálatunkkal kapcsolatban keressetek minket bizalommal! :)