fbpx

Kilencedik alkalommal rendezi meg a HWSW az éves digitális termékfejlesztési konferenciáját, az idei HWSW mobile!-t november 27-28-án, Budapesten.

Az esemény a hazai szakma legnagyobb fóruma, amely az elmúlt években telt házzal futott, közel 900 szakmabeli részvételével.

A rendezvény két napján 90 előadó áll majd színpadra, köztük nemzetközi vendégelőadók. Az első napon hagyományos konferenciaelőadásokra lehet számítani, amelyek a digitális termékfejlesztési folyamat minden területét lefedik, így a klasszikus témák (mint a fejlesztés, a UX, az analitika, az IoT és a fintech) mellett ismét önálló szekciót kap az alkalmazott AI, újdonságként pedig az agilitás, a csapat, az együttműködések és a módszertanok témaköre is kiemelt figyelmet élvez majd.

A folytatásban workshopokkal készülnek a szervezők, a második napon tíz, egyenként háromórás, gyakorlat-orientált előadással segítenek elmélyülni változatos témákban: többek között az iOS-es machine learning, a Flutter, a Python, a DevSecOps, a JAMStack és a Service Mesh is terítékre kerül.

HWSW mobile! részletes programját a rendezvény hivatalos weboldalán lehet megtekinteni, és ugyanitt lehet regisztrálni is az eseményre.