fbpx

Régóta elérhető, sokszor megszerveztük már a Projektmenedzsment workshop névre keresztelt, saját magunk által fejlesztett képzésünket. Eddig is színes, mozgalmas és gyakorlatias volt a képzés, de most továbbfejlesztettük és két oktatóval, még inkább interaktív környezetben tartjuk meg a projektmenedzsment világába bevezető képzésünket.  

A tanfolyam során a hallgatók egyénileg és csapatban is szerepelnek, valamint az oktatókkal közösen keresik a megoldást a gyakorló feladatokra, amelyeket az életből vettünk, olyannyira, hogy nem egyszer Masterfieldes példákon keresztül mutatjuk be a projektek menedzselésének lehetőségeit. 

A kurzus neked szól, ha projektvezetéssel foglalkozol, vagy résztvevője vagy olyan projektnek, aminek a működését szeretnéd jobban átlátni, vagy, ha tervezed, hogy projektvezetőként fogsz dolgozni. 

Amennyiben a vállalatod munkatársai számára szeretnél zárt csoportos továbbképzést tartani a vállalat igényeire szabva, jelezd igényedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-n és mi személyre szabott ajánlatot készítünk nektek.

Projektmenedzsment workshop
Következő időpont: 2020. 03. 04. 

Tegyél egy próbát te is és legyél hatékonyabb a projektek megvalósításában!