fbpx

Kedves Hallgatónk, Vizsgázónk, Regisztrálónk és Képzési Partnereink!

Köszönjük a belénk vetett bizalmat és azt, hogy a kialakult, hazánkat is érintő koronavírus helyzetben is minket választottak képzőjüknek.

Sajnos senki sem veheti félvállról a tényeket, éppen ezért Oktatóközpontunk is kiemelten kezeli a helyzetet és természetesen arra törekszik, hogy képzés résztvevői zavartalanul tanulhassanak tovább. Az óvintézkedések mellett képzési portfóliónkból szinte minden oktatásunk elérhető online, élő közvetítés formájában, és természetesen E-learning anyagaink továbbra is választhatóak.

Hazánkban a média is felhívja a figyelmet a lehetséges óvintézkedésekre, melyeket természetesen Oktatóközpontunk, ahogy eddig is, továbbra is betart és kiemelten kezel. Folyamatosan figyeljük az eseményeket, melyre reagálva fokozott higiéniai előírásokat vezettünk be, megelőzésképpen plusz fertőtlenítési lehetőségeket helyeztünk el oktatóközpontunkban, melyek elsősorban az egyének higiéniáját segíti elő, de tekintettel arra, hogy számítógépes oktatásaink vannak, ügyelünk a billentyűzetek és egerek fertőtlenítésére is.

 

Ne felejtsük el, hogy egy influenzajárvány időszakában, a hasonló tünetek miatt, nem lehetünk a saját orvosaink, felelősek vagyunk egymásért is. A szükséges higiéniai előírások betartása nem elegendő, ha nem figyelünk magunkra és másokra, ezért Oktatóközpontunk az együttműködését kéri a képzésre érkezőknek. Nem szeretnénk senkit sem kizárni a tanulási lehetőségből, de egy ilyen helyzetben mindenkinek felelős döntést kell hoznia, ezért arra kérünk Mindenkit, hogy az alábbiakat figyelembe véve jelentkezzen oktatásunkra és válassza a számára megfelelő és biztonságosnak vélt tanulási formát, mely lehet jelenléti, online és E-learning tudás elsajátítás. (Bővebb információt online képzésünkről kérjen Munkatársainktól, vagy kattintson ide.)

 

Kérjük, csak akkor regisztráljon és jelenjen meg Oktatóközpontunkban megtartott képzésünkön, amennyiben az alábbiak nem igazak Önre nézve:

  • a vírus egy légúti megbetegedés, melynek főbb tünetei: hirtelen láz, köhögés vagy nehézlégzés. Amennyiben ezeket észleli, kérjük, ne jelenjen meg a képzésen, és mielőbb jelezze munkatársainknak!
  • amennyiben az utóbbi két hétben vírussal fertőzött országban, területen járt, közeli kapcsolatba került olyan emberrel, aki ilyen helyen tartózkodott és megfertőződhetett, akár egy utazás, karantén, vagy kórházban, egészségügyi intézményben töltött időszak következményeként, kérjük, ne jelenjen meg a képzésen, és mielőbb jelezze munkatársainknak!
  • ha influenza tüneteit tapasztalja, kérjük, ne jelenjen meg a képzésen, és mielőbb jelezze munkatársainknak!

Kérjük, amennyiben tudomása lenne fentiek bármelyikéről tanulótársa, kollégája kapcsán, ezt diszkréten, de jelezze bátran munkatársainknak. Oktatóközpontunk fenntartja a jogot, hogy a képzésen résztvevőt azonnal hazaküldje, online képzési formát, vagy későbbi képzési részvételt felajánlva számára.

 

Oktatóközpontunk megelőzésként az alábbiakat biztosítja és kérjük a képzésen résztvevőink figyelmét ezek betartására.

  • kézfertőtlenítőket helyeztünk el már a bejáratnál, hogy az érkező hallgatók esetleges tömegközlekedési eszközök használata után mielőbb fertőtleníteni tudják kezüket. Kérjük, ezt érkezést követően azonnal tegye meg Minden látogatónk!
  • kérünk Mindenkit, hogy egymás érdekében, naponta többször is mosson kezet, a helyes kézmosás útmutatója a mosdókban megtalálható.
  • a mosdókban további fertőtlenítőket helyeztünk el, a folyékony szappanok mellett.
  • az általános tisztítószerek használata mellett fertőtlenítőszeres tisztítószerek használatát alkalmazzuk naponta többször, kiemelten figyelve a billentyűzetekre, egerekre, kilincsek, fogantyúk, kávégép nyomógombjai, stb.
  • a termekben törlőkendőket helyezünk el, mellyel bárki áttörölheti asztalát, vagy billentyűzetét, ha ezt szeretné.

 

Fentieket természetesen nem csak diákjainktól, de oktatóinktól, munkatársainktól és minden beszállítónktól megköveteljük és elvárjuk.

A Hatóságok tájékoztatását figyelve és követve Oktatóközpontunk az intézkedési protokollját annak megfelelően fogja igazítani.

 

Oktatóközpontunk azt javasolja, hogy minden esetben hiteles források adta tájékoztatást és instrukciót vegyen figyelembe, ahogy Oktatóközpontunk is teszi, mint például a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapja: https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztatok

 

Budapest, 2020. március 13.

 

 

Mindenki együttműködését ezúton is köszönjük!

Masterfield Oktatóközpont csapata