fbpx

Újra megnyitott vizsgaközpontunk!

2020-06-26

Vizsgacenterünk újra megnyitotta kapuit, a következőképpen látogatható: hétfőn és kedden a Kryterion vizsgaközpont, szerdán pedig a Pearson Vue vizsgacenter 9:00-17:00 között tart nyitva!

 

 

Arra kérünk minden vizsgázót, hogy tartsa be az alábbi fontos előírásokat és kéréseket, amíg nálunk tartózkodik!

 

  • A vizsgatermekbe fertőtlenítőkendőket biztosítunk, illetve minden munkaállomást teljes körűen lefertőtlenítünk, mielőtt átadjuk neked. A teremben csak egy vizsgázó tartózkodhat egy időben.
  • A bejáratnál, és az Oktatóközpontban több helyen is találhatsz fertőtlenítő gélt, melyeknek rendszeres használatára kérünk téged is.
  • Kérünk minden hozzánk érkező vizsgázót, hogy szájmaszkba érkezzen és lehetőség szerint használja azt! Az új szabályzatok szerint a vizsga alatt szájmaszkot és kesztyűt viselhetsz, nem kötelező, azonban a vizsga beazonosítása miatt a maszkot szükséges levenned pár percre.
  • Az Oktatóközpont vizsgatermeit minden vizsga után, az előírásoknak megfelelően fertőtlenítjük és folyamatosan szellőztetjük.
  • Megkérünk mindenkit, hogy az Oktatóközpont területén lehetőség szerint tartsa a 1.5-2 métert a többiektől.
  • Megkérjük azon vizsgázókat, akik lázasak, vagy Covid tüneteket tapasztalnak, hogy ne jelenjenek meg a vizsgán! Kérjük, ilyen esetben mielőbb gondoskodjanak egy új vizsgaidőpont fixálásról.
  • A kijelölt vizsgaidőpontod előtt legkorábban 15 perccel érkezz csak hozzánk és a számodra fenntartott helyen várakozz a vizsga kezdetéig!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy a gyártói vizsga szabályzatok előírásainak megfelelően, nyilatkoznod szükséges, hogy nem vagy beteg és nem jártál vörös zónás országban az elmúlt két hétben.

  • Készítsd elő a vizsgához szükséges igazolványaidat és minden egyebet a táskádba helyezz, a zsebedben lévő tárgyakat is!

    

   Köszönjük együttműködésed, várunk Test Centerünkben!

Oktatóközpontunkban hivatalos Kryterion, Pearson VUE, Prometric és PeopleCert vizsgaközpont üzemel!

Kryterion, Pearson VUE és Prometric vizsgaközpontunkban Microsoft, Oracle, Google, HP, Adobe, IBM, Cisco, Apple, ISTQB, PMI és számos más szervezet hivatalos vizsgáit leteheted.

2013 decemberében az ország egyetlen Kryterion vizsgaközpontja nyílt meg a Masterfield Oktatóközpontban. A Kryterion vizsgaközpont piacvezető az online, élő távoli videómegfigyelésen alapuló vizsgáztatás területén. A Prometric és a Pearson VUE a világ legnagyobb vizsgaközpontjai, amelyek többek között számítástechnikai vállalatok által alapított és fenntartott minősítésekhez szükséges vizsgákat bonyolítja világszerte! PeopleCert vizsgaközpontunkban pedig a világ egyik legnépszerűbb projektmenedzsment keretrendszere, a PRINCE2 érhető el.

 

Vizsgázóink az Oktatóközpontunkon keresztül számos nagyvállalat által meghirdetett vizsgát szerezhetnek meg:

 

A leggyakoribb Kryterion rendszerű vizsgák:

 

Népszerű PearsonVue rendszerű vizsgák:

 

Elérhető PeopleCert minősítések:

 

Salesforce Certification Exam
Magento 2 Certification
Google Cloud
Hitachi Vantara Certified Professional Program
Atlassian
ServiceNow

 

PMI
Microsoft
CISCO
Amazon Web Services
CompTia
Ec-Council
GIAC
IBM
LINUX Professional Institute
Huawei
Oracle
LPI

 

ITIL4 Foundation
PRINCE2 Foundation and Practitioner
/A Masterfield Oktatóközpontban már Magyarországon is lehetőséged van
a PRINCE2 Foundation és Practitioner minősítéseket megszerezni!/

 

 

 Hogyan lehet jelentkezni, módosítani, lemondani?

 

Kryterion vizsgajelentkezésed ügyintézését a Webassessor (https://www.webassessor.com/wa.do?page=defaultLogin#) felületén tudod intézni. A vizsga időpontját szintén itt módosíthatod, vagy mondhatod le az egyedi gyártói szabályok mentén. Ezen az oldalon fogod látni a még elérhető, szabad időpontokat is. A vizsga regisztrációban a Masterfield nem tud segíteni, minden ügyintézés a vizsgázó felelőssége.

PearsonVUE vizsgákat a hivatalos oldalon tudsz foglalni (https://home.pearsonvue.com/Test-takers.aspx), de amennyiben nem tudod magad intézni a Masterfield is tud segíteni a vizsga regisztrációjában (ezt különösen céges finanszírozás esetén javasoljuk, ahol forintos számla kiállítása könyvelhető). A vizsgaidőpont módosítása és lemondása azonban csak az egyedi gyártói szabályok alapján lehetséges, ennek szervezése a vizsgázó felelőssége! Kérjük, minden esetben tájékozódj a választott vizsga gyártói előírásairól.

PeopleCert vizsgákra a Masterfield Oktatóközponton keresztül jelentkezhetsz. Attól függően, hogy papíralapú, vagy online vizsgát tennél egyeztethető az időpontfoglalás. A vizsga időpont módosítása és lemondása egyedi egyeztetést igényel, csak jelezned kell Oktatóközpontunkban a változtatás igényét, legalább 3 munkanappal korábban. Lehetőséged van vizsga voucher vásárlására, mely esetén Oktatóközpontunk nyitva tartásától függetlenül foglalhatsz időpontot.

A Vizsga Centerek nyitva tartásáról és időpontok fixálása kapcsán keresd kollégáinkat!

 

 

Vizsgák formája

 

Választott vizsgád formája gyártótól és vizsgacentertől függően térhet el. A Masterfield Oktatóközpontban online, papír alapú és élő távoli videómegfigyelésen alapuló vizsga egyaránt tehető. Egyes vizsgák esetében otthoni virtuális vizsga is letehető, amennyiben a szükséges feltételek teljesülni tudnak.

Papír alapú: nyomtatott tesztlapon tehető vizsga, melynek helyszíne a Masterfield Oktatóközpont, vizsgafelügyelet biztosított

Online: számítógépes vizsga, melynek helyszíne a Masterfield Oktatóközpont, kamerán keresztüli vizsgafelügyelet biztosított

Élő távoli videómegfigyelés: számítógépes vizsga, melynek helyszíne technikai előírásokhoz kötött, lehet a vizsgázó által választott helyszín, vagy a Masterfield Oktatóközpont vizsgaterme. A vizsga során élő videómegfigyelésen keresztüli vizsgafelügyelet biztosított.

 

 

Kryterion

PearsonVUE

PeopleCert

   Prometric

ONLINE

PAPÍR ALAPÚ

ÉLŐ TÁVOLI VIDEÓMEGFIGYELÉS

 

 

Vizsgák helyszíne

 

A Masterfield Oktatóközpontban külön vizsgaterem biztosított a vizsgák letételéhez. Vizsgatermünk a gyártói előírásoknak megfelelően lett kialakítva, kamerákkal felszerelt, melyek segítségével követjük a vizsgát, technikai fennakadások azonnali megoldása, valamint az előírásoknak megfelelő kontroll érdekében. Vizsgatermünk klímával felszerelt, csendes, pár fős terem, melyben biztosított a zavartalan vizsga.

Külön adminisztrációs szobában zajlik a vizsga indításának ügyintézése, a vizsgázó azonosítása (fotó, aláírás, ID bemutatása, személyes holmik elzárása).

Oktatóközpontunk elérhetőségeit ide kattintva éred el!

 

Vizsgadíjak és azok kifizetése

 

A vizsgák többsége devizában egyenlíthető ki, de ez vizsgacentertől eltérő lehet, kérjük, minden esetben tájékozódj a gyártók előírásairól. A vizsgák aktuális díjait keresd a gyártói oldalakon, vagy érdeklődj a Masterfield Oktatóközpont vizsga adminisztrátorainál.

Kryterion vizsgák esetén a vizsga díja a Webassessor felületén látható, melynek kiegyenlítése bankkártyás fizetéssel, online történhet meg devizában.

PearsonVue vizsgák közvetlen regisztrációja esetén bankkártyás fizetés, előreutalás devizában, vagy voucher felhasználása is lehetséges. Amennyiben a Masterfield Oktatóközpont végzi a regisztrációt, előreutalás és bankkártyás fizetés lehetséges.

PeopleCert vizsgadíjat a Masterfield Oktatóközpontban voucher vásárlással, előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel egyenlíthetsz ki.

 

Tudnivalók a vizsga napjáról

 

 

A vizsgák menetének szigorú előírásait Oktatóközpontunknak figyelembe kell venni és betartani, ezért kérünk az alábbiakkal készülj a vizsganap kapcsán:

 

 • A vizsga indulása előtt legalább 15 perccel érkezz hozzánk.
 • Hozd magaddal az érvényes, fényképes igazolványaidat, a pontos információkat a vizsgaregisztrációdat követő tájékoztatóban találod.
 • Ezt a tájékoztatót érdemes a vizsgára magaddal hoznod, mert hasznos információkat tartalmaz.
 • Az Oktatóközpontba érve a recepción jelezd, hogy vizsgázni érkeztél és a kollégánk segíteni fog a további teendőkkel kapcsolatban.
 • A vizsga típusától függően használhatsz számológépet, jegyzetpapírt, vagy a hivatalos könyvet, az erre vonatkozó útmutatást is a regisztrációt követően megkapott tájékoztatóban fogod találni.
 • Számolj azzal, hogy arra kérünk, hogy a vizsgaterem előtti térben található szekrényekbe pakold be a személyes tárgyaidat. A vizsga alatt nem lehet nálad semmi személyes tárgy, mobiltelefon, étel, ital.
 • A vizsgát kamerán keresztül megfigyeljük, az esetleges technikai problémák elhárítása és a szükséges szabályos vizsgamenet ellenőrzése végett. A felvételeket a gyártói előírásoknak megfelelő ideig tároljuk és használjuk fel.
 • A vizsga eredményét a gyártó egyedi szabályzatától függően kapod meg, leggyakoribb esetben a vizsga végén már láthatod a sikerességét. Minden esetben e-mailes tájékoztatást fogsz kapni a gyártótól a vizsga lezárásáról.
 • Sikeres vizsga esetén elektronikus tanúsítványt küldenek neked, de papíralapút is rendelhetsz a megadott elérhetőségeken.

 

 

További kérdésekkel keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Darvay-Osváth Kinga
vizsga adminisztrátor
Tóth Orsolya
vizsga adminisztrátor

 Mayer-Somogyi Szandra
vizsga adminisztrátor

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36304959097
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36304969129

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36209673200

 


Sikeres vizsgát kívánunk!

 

 

 

Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE - Novell Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Google Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - IBM
Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Microsoft Masterfield Oktatóközpont - Pearson vizsgák - CompTia Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Adobe    

Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Citrix
Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE - Amazon Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Novell        

 

Vizsga jelentkezési lap letöltése

 

 

 

A PRINCE2 vizsgákkal kapcsolatban bővebb információt a www.prince2vizsga.hu weboldalon olvashatsz.