fbpx

3 új Python modullal bővült a kínálat!

2020-07-21

Júliusban Python palettánk 3 újabb képzéssel egészült ki, a meglévő Python programozási alapok és haladó képzéseink mellett. Ismerd meg Te is őket és fejleszd tovább magad nálunk!

 

 

ADATELEMZÉS, ADATFELDOLGOZÁS PYTHONNAL

A modern nagyvállalati IT rendszerek egyre nagyobb és nagyobb adatmennyiségekkel dolgoznak. Az adatok tárolásán, archiválásán túl az egyik legfontosabb feladat az így tárolt adatokból a tényleges, üzleti információ kinyerése. Az adatelemzés és a hozzá kapcsolódó technikák (adatvizualizáció, adatminőség ellenőrzése és biztosítása, adattisztítás, stb.) az utóbbi idők legdinamikusabban fejlődő informatikai területei.
Tanfolyamunkon átfogó ismereteket szereznek hallgatóink az adatelemzéshez és adatfeldolgozáshoz segítséget nyújtó Python lehetőségekről, többek között a Numpy, Pandas és Matplotlib eszközökről. Tanfolyamunkat egy ízelítővel zárjuk, amely során betekintést adunk az adatok mesterséges intelligenciával történő feldolgozásába, a gépi tanulás és neurális hálók világába.

 

Jelentkezz Te is, ha már elvégezted a Python programozás alapok tanfolyamunkat vagy már rendelkezel Python ismeretekkel és szeretnéd megismerni a Python által nyújtott adatelemzési és adatfeldolgozási technikákat.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

SZOFTVERTESZTELÉSI FELADATOK PYTHONNAL

Napjainkban a fejlesztést támogató szoftvertesztelés egyre inkább központi szerepet kap az IT-n belül. A jó minőségű szoftverek mögött komoly tesztelési irányelvek, módszertanok és rengeteg tesztelési munka áll. A nagy volumenű és időigényes tesztelés miatt ma már elengedhetetlen a tesztek automatizálása. Ezen szempontok teljes körű érvényesítéséhez kíván hozzájárulni tanfolyamunk, melynek során a fejlesztéshez szorosan integrálódó szoftvertesztelési lehetőségeket ismerik meg hallgatóink. 

 

A jó minőségi kód eléréséhez ezen kívül szükség van a dokumentációs lehetőségek megismerésére is, melyeket szintén tárgyal tanfolyamunk. Azoknak javasoljuk a kurzus elvégzését, akik már elvégezték a Python programozás alapok tanfolyamunkat, vagy már rendelkeznek Python ismeretekkel és szeretnének átfogó képet kapni a Python alapú alkalmazások hatékony tesztelését segítő technikákról.

 

 TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

WEBFEJLESZTÉS PYTHONNAL (DJANGO, FLASK)

Webes alkalmazások létrehozására számos lehetőség, technológia áll a fejlesztők rendelkezésére Pythonban. Tanfolyamunk célja, hogy részletesen bemutassa ezeket a technológiákat. Hallgatóink megismerik az SPA (Single Page Application) webes alkalmazások létrehozásának lehetőségeit a Flash keretrendszer használatával. Átfogó ismereteket szereznek a RESTful webszolgáltatások Python megvalósításáról és a website-ok készítéséhez nélkülözhetetlen Django keretrendszerről.

 

Azoknak ajánljuk ezt a tréninget, akik már elvégezték a Python programozás alapok tanfolyamunkat vagy már rendelkeznek Python ismeretekkel és szeretnék megismerni a webes alkalmazások létrehozását Python keretrendszerek alkalmazásával

 

 TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

 

MELYIK PYTHON KÉPZÉST VÁLASSZAM?

Azon hallgatóinknak, akik még nem rendelkeznek programozási ismeretekkel első lépésnek a Programozási alapok (MFPROG1) tanfolyamunkat ajánljuk. Azon hallgatóink, akik már ismerik a Python programozás alapjait kérjük, hogy tekintsék meg Python haladó tanfolyamunkat (MFPYTH2), mely ebben a hónapban szintén megújult, és így még frissebb tananyaggal várunk! A Python programozás alap, vagy haladó tanfolyamunkat elvégezve hallgatóink tovább léphetnek a specifikus Python programozási területek irányába. Teszteléswebfejlesztés  és adatelemzés/adatfeldolgozás területek közül választhatnak.

 

Az alábbi ábrán összefoglaltuk a Python nyelv teljes körű elsajátításához vezető általunk javasolt tanulási útvonalat. Természetesen adott tudással már rendelkező hallgatóink köztes ponton is bekapcsolódhatnak az útvonalba.