fbpx

Ismerd meg az Akadémiánkat Te is!

 

Karriert váltanál? Valami újba kezdenél, akár az alapoktól? Akadémiánkat azok számára hoztuk létre, akik szeretnének még jobban elmélyülni egy-egy témában.

Az alapoktól szeretnéd kitanulni a szakmát? Létre hoztuk számodra a Masterfield Akadémiai képzési programunkat!

Az Akadémiai tanfolyamok 3-6 hónapon keresztül tartanak, a 1-5 napos többi kurzusunkkal szemben. Akadémiai tanfolyamunkon 3 féle ütemezésben is részt vehetsz, mégpedig nappali intenzív, esti, illetve hétvégi beosztásban. Ezzel segítjük azokat a karrierváltókat, akik napközben nem tudnának tanulni, hiszen munkájuk teljes nappali elfoglaltságot jelenthet hétközben.

 

Széles körű Akadémiai Kínálatunk

A Masterfield Oktatóközpontnál nem csak a programozást tanulhatod meg Akadémiánkon, hanem másik 4 informatikai területet is elsajátíthatsz!

 

 

Helyileg nem csak a XIII. kerületi oktatóközpontunkban van lehetőséged csatlakozni az akadémiához, hanem már a teljes kurzust elvégezheted ONLINE becsatlakozással! Így ha messze laksz tőlünk, vagy csak nem szeretnél tanteremben tanulni, erre is lehetőséget biztosítunk számodra!

Az élő oktatások mellett rendszeres telefonos és személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk. Oktatóink, mentoraink és oktatásszervezőink a résztvevők számára az oktatásokon kívüli időszakban is folyamatosan elérhetők chat felületen.

 

 Karrier Program az Akadémián!

 

Szeretnél karriert váltani, és ezért kerested fel Akadémiai programunkat? Nálunk lehetőséged van arra, hogy csatlakozz karrierprogramosainkhoz, ahol nem csak azzal segítünk téged, hogy teljesen elsajátíthatod a szakmát, hanem a sikeres vizsgád után segítünk neked elhelyezkedni! Találjuk meg együtt álmaid munkahelyét! A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. 

 

Válts Karriert Velünk!

Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.

 

 

Emellett a A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián is! Ezzel is szeretnénk segíteni azokat, akik új szakmába szeretnének belevágni, de szűkösek az anyagi forrásaik, vagy éppen jelenleg munkanélküli álláskeresők. Emellett részletfizetési lehetőséget is biztosítunk azoknak, akik belevágnának bármelyik Akadémiai kurzusunkba! Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett magánszemély résztvevők számára karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására. 
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 450 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy Skype interjún szeretnénk virtuálisan találkozni veled, és egy online teszt során a számítógép használatban való jártasságot és a programozáshoz szükséges készségeidet is bemutathatod

 

Akadémiai Ösztöndíj Program - emelkedj ki a tudásoddal!

 

Amennyiben az Akadémia legjobban teljesítő hallgatói között leszel, lehetőséged nyílik a Masterfield Ösztöndíj Programba kerülni és ezáltal még kedvezőbb díjon részt venni képzésünkön. Ha egy cég már a képzés alatt kiválaszt Téged, és Te is szívesen dolgoznál náluk, akkor minden adott ahhoz, hogy a képzés díját tovább csökkentsük a partnerünk támogatásával. Az ösztöndíj mértéke függ a partner ajánlatától, de akár további nettó 200 ezer forint kedvezményben részesülhetsz.

 

Ösztöndíj a legjobbaknak!

Masterfield Ösztöndíj Program az intenzív, hétköznap napközben, normál munkaidőben zajló akadémiáknál érhető el a legkiemelkedőbb hallgatók részére!

 

 

 

VÁLASZD TE IS ÁFAMENTES, ÁLLAMILAG ELISMERT SZAKKÉPZÉSÜNKET ÉS ÉLJ A DIÁKHITELLEL!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor nézz szét az Akadémiai kurzusaink között! További kérdéseid vannak? Írj nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy hívj minket +36-20-967-3200 és segítünk, minden kérdésedre válaszolunk!

 

Tekintsd meg Akadémiai kínálatunkat: