fbpx

Kurzusainkhoz online is csatlakozhatsz!

2020-11-13

Virtuális élő kurzusok:

 

Nincs lehetőséged tantermeinkben tanulni? Nem probléma! Kurzusainkhoz virtuálisan is csatlakozhatsz otthonról, vagy munkahelyedről.

Gyakorlatias, számítógépes tanfolyamaink is elvégezhetőek ilyen formában, szóval semmiben sem szenvedsz hátrányt, ha online végzed el képzéseinket!

  

  • Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről, ezt fontos, ha tudod!
  • Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az oktatót. 
  • Teljesen interaktívan tanulhatsz, hiszen kérdéseidet felteheted szóban, vagy chat felületünkön írásban is, amelyekre az oktató írásban vagy szóban válaszol!
  • Teljesen olyan, mintha Te is bent ülnél az oktatáson!

 

 

Hogyan végezheted el a számítógépes gyakorlatokat? 

Emiatt nem kell aggódnod! Gyakorlatias, számítógépes tanfolyam is elvégezhető ilyen formában. Ekkor biztosítunk neked egy virtuális gépet a teremben, amelyen ugyanúgy végig tudod csinálni a feladatokat. Folyamatos technikai supportot biztosítunk, ha bármiben elakadnál.

Az oktató látja a munkádat, szükség esetén ugyanúgy tud segíteni, ha elakadnál, mintha bent ülnél a teremben. Nem szenvedsz semmiben sem hátrányt.

 

Mik a technikai feltételei a részvételnek?

Amire szükséged lesz:

 • egy számítógépre vagy laptopra*,
 • internet kapcsolatra, fejhallgatóra vagy hangfalra
 • és egy mikrofonra.

 

 

*Amennyiben nem rendelkezel laptoppal, úgy mi díjmentesen biztosítunk számodra egy notebookot, a tanfolyam ideje alatt!
Fontos számunkra a biztonságod, így egy kívül-belül vírusmentes notebookot adunk neked, vagyis le is fertőtlenítjük, mielőtt átveszed! 

Emellett gondoskodunk arról is, hogy informatikusaink a képzés teljes időtartama alatt biztosítsák számodra a folyamatos és zavartalan technikai hátteret!

 

Mely tanfolyamokhoz csatlakozhatsz online?

 

Szinte mindegyik kurzusunkhoz be tudsz csatlakozni virtuálisan. Szóval nincs más dolgod, mint megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzést, és jelentkezni! 
Nézz szét tanfolyamaink között Te is: