fbpx

Újdonság: 3+1 ITIL4 modul promóció

2021-04-06

Használd ki legújabb akciónkat!

A PeopleCert és az AXELOS új kezdeményezésének segítségével könnyebb lesz a hallgatók átjutása az ITIL 4 Managing Professional (MP) modulokba, a már meglévő ITIL4 FND + MP csomaggal együtt.

 

Az újonnan létrehozott AXESSU4TKI promóciós kód segítségével az olyan akkreditált képzőintézmények, mint a Masterfield Oktatóközpont az összes ITIL 4 MP modult egyetlen ajánlatba foglalhatja össze ugyanazon jelölt számára, így ezzel a kóddal ingyenesen teheted le a negyedik vizsgát! Az ajánlat 2021. december 31-ig érvényes.

Fontos megjegyzés: Az ajánlat érvényesítéséhez elengedhetetlen, hogy a promóciós kódot egy adott jelölt összes MP-vizsgáján felhasználják, és utólag nem áll mód az érvényesítésre! 

 

Ezzel a promócióval az MP-jelölés egy elérhető célt jelent már minden pályázó számára, és lehetőséget kínál számunkra is, hogy további ITIL-tanfolyamokat biztosíthassunk hallgatóinknak. Az MP jelölés megszerzésével a hallgatók mélyebb megértést és fontos gyakorlati ismereteket szereznek az ITIL 4-ről, amely az IT-alapú szolgáltatások legelismertebb keretrendszere. A jelöltek előreléphetnek karrierjükben, és így elismerést is szerezhetnek. Így már a csapatot is a megfelelő képességekkel látja el a digitális átalakuláshoz vezető út megkezdéséhez vagy folytatásához.

 

Emellett az ITIL 4 Foundation vizsgát, valamint a négy ITIL 4 MP modul egyikét is felajánlhatjuk hallgatóink számára, 35% -os kedvezménnyel az ITIL 4 MP vizsgaárból. Ehhez használd az AXEPAL1UV0 promóciós kódot, amely ajánlatot 2021. június 30-ig szintén meghosszabbítottak.

Már éltél korábban ezzel a promóciós kóddal? Akkor itt az idő, hogy az ITIL keretrendszer magasabb szintjeit is elsajátítsd! Segítünk neked, hogy továbbfejleszthesd a tudásod, most kedvezményes áron.

 

Ha bármilyen kérdésed van a promóciós kódok alkalmazásával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!