fbpx

Május 10-én megnyitjuk tantermeinket!

2021-05-05

A járványhelyzetre való tekintettel bevezetett korlátozások feloldása értelmében 2021. május 10-én hétfőtől újból elérhetőek személyes jelenléten alapuló tantermi képzéseink!

Igény esetén biztosítani tudjuk a helyben történő vizsgázás lehetőségét is. Zárt csoportos céges képzéseinket igény szerint kihelyezett, tantermi formában is vállaljuk, a megfelelő óvintézkedések maximális betartása mellett. Kurzusaink továbbra is elérhetőek élő online csatlakozással, valamint ajánljuk e-learning csomagjainkat is. Képzéseinket a hallgatói igényektől függően indítjuk online vagy tantermi formában. Amennyiben egy adott képzés esetében nincs elegendő érdeklődő a tantermi oktatás iránt, úgy a tanfolyamot továbbra is online módon tartjuk meg. Ha korábban már regisztráltál egy képzésünkre, akkor az adott tanfolyam oktatásszervezőjénél tudsz érdeklődni a tantermi lehetőségekkel kapcsolatban.

Várunk minden tanulni vágyót nálunk, a legnagyobb higiéniai és biztonsági előírások betartásával! Kérjük, hogy az alább található előírásainkat Te is tartsd be, köszönjük!

 

 

Óvintézkedések a járvány ideje alatt 

Számunkra a legfontosabb, hogy a nyitást fokozatosan, hallgatóink és munkatársaink egészségét és biztonságát szem előtt tartva valósítsuk meg. Ennélfogva a Masterfield Oktatóközpontot kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja a személyi higiénia betartásával, valamint az orrot és szájat eltakaró maszk viselése mellett.  

Az Oktatóközpont területén az alábbi járványügyi szabályok betartását kérjük:

 

 • Az Oktatóközpontba történő megérkezést követően kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát, valamint az érintésmentes testhőmérséklet mérés során az együttműködést. Amennyiben a mérés 37.5 Celsius fok feletti test hőmérsékletet állapít meg, az adott személyt az épület mielőbbi elhagyására fogjuk kérni.
 • Ha valaki rosszullét, megbetegedés miatt nem tud részt venni a tantermi oktatáson, úgy informatikus kollégáink segítségével biztosítjuk az oktatáson való online részvétel lehetőségét.
 • Amennyiben az Oktatóközpontban való tartózkodás ideje alatt bárki koronavírus fertőzésre jellemző tünetet észlel magán, kérjük, hogy haladéktalanul jelezze az Oktatóközpont egyik munkatársának, és a lehető legrövidebb idő alatt hagyja el az Oktatóközpont területét.
 • Minden tantermi képzésre érkező hallgatónkkal nyilatkozatot töltetünk ki, a COVID-19 járvánnyal kapcsolatosan. A nyilatkozat kitöltésével egyidejűleg a hallgató elfogadja az Oktatóközpont házirendjét is.
 • Tantermi oktatásra érkező oktatónk számára rendszeresen biztosítjuk a COVID-19 szűréshez szükséges eszközöket. Amennyiben a képzés oktatójának tesztje pozitív eredményt mutat, úgy a tanfolyam online formában indítjuk el/folytatódik tovább.
 • Megkérünk mindenkit, hogy az Oktatóközpont területén lehetőség szerint tartsa a 1.5-2 métert a többiektől.
 • A szájmaszk használata az Oktatóközpont területén történő tartózkodás teljes ideje alatt kötelező, beleértve a tanórákat is.
 • A tantermekbe fertőtlenítőkendőket biztosítunk, illetve minden munkaállomást teljes körűen lefertőtlenítünk, mielőtt átadjuk használatra hallgatóinknak.
 • A tantermekben sakktábla rendszerű kiosztásban helyezzük el a hallgatókat: egy-egy sorban a hallgatók között legalább 1,5 méter védőtávolságot biztosítunk, a közvetlenül következő sorban eltolt elrendezésben szintén 1,5 méter védőtávolságot tartunk a hallgatók között. Az oktató egészségének védelme érdekében a tanterem első sorában hallgatót nem helyezünk el.
 • Az Oktatóközpontban minden helyiséget naponta fertőtlenítünk és folyamatosan szellőztetjük a tantermeket, a képzések alatt is.
 • A tanórák közötti szüneteket eltolva ütemezzük, hogy a közös használatú terekben (étkező, szabadidőszoba, mosdó) elkerüljük a zsúfoltságot.
 • A közös használatú helyiségek vonatkozásában létszámkorlátot alkalmazunk. Az étkezőben egyszerre maximálisan 6 fő, a szabadidőszobában és a mosdóban pedig 4 fő tartózkodhat.
 • A szabadidőszobát jelenleg csak pihenésre lehet igénybe venni, kérjük, hogy mellőzd a könyvtár és a játékok használatát
 • A szünetekben frissítőket, egyedi csomagolású nassolni valót, illetve gyümölcsöket helyezünk ki, a higiéniai szabályok betartásával. Kérjük, hogy a gyümölcsöket fogyasztás előtt alaposan mosd meg.

 

 

Szünetek

Tantermi oktatás esetén a tanórák közötti szüneteket eltolva ütemezzük, hogy a közös használatú terekben (étkező, szabadidőszoba, mosdó) elkerüljük a zsúfoltságot. A tantermi beosztástól függően a szüneteket 15 perces különbséggel tartjuk.

 
A napi 8 óra természetesen nem jelenti azt, hogy egész nap megállás nélkül megy az oktatás. Két pihentető szünetet és egy nagyobb ebédszünetet iktatunk be mindennap, amikor frissítőkkel várunk téged. Kérjük, hogy az étkező helyiségben is figyelj a higiénés szabályok betartására! 

 

  

Catering

A konyhában a szünetek időpontjaiban gyümölccsel és nassolni valóval várjuk hallgatóinkat. Az ebéd elfogyasztására a közös használatú konyhában és az oktatóközpont teraszán is biztosítunk lehetőséget a hallhatóink számára. A Madarász Irodapark pedig biztosít büfészolgáltatást reggel 8-tól délután 17:00-ig. Itt ebédet is kaphatunk, napi menüt, frissensülteket, levest és napi desszertet. 

 

 

A közelben találhatóak irodai/menza/gyors éttermek, amelyek könnyen megközelíthetőek gyalog is, így általában nem igényel az ebédszünet 1 óráján túli időt. Az étkezési lehetőségekről kérj tájékoztatást a recepciónkon!

 

Tanúsítvány 

A képzéseinken részt vevő hallgatóink igazolást kapnak digitális formában a tanfolyami részvételről.