fbpx

Október 1-től megnyílik az új GINOP Plusz-3.2.1-21 számú, „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról” szóló pályázat.

Megéri pályáznod és a Masterfieldnél felhasználnod a keretedet, hiszen, tanfolyamainkkal magas szinten támogatjuk vállalkozásod sikerét és fejlődését. Válogass Te is  színvonalas kurzusaink között!

 

 

Jelen felhívás olyan mikro- és kisvállalkozásokat, középvállalkozásokat és nagyvállalatokat támogat, amelyek szeretnék munkatársaikat szakmai, soft skill, IT és nyelvi területen képezni. A vállalkozások folyamatosan újabb és újabb kihívásoknak kell, hogy megfeleljenek, és az ezekhez való alkalmazkodás folyamatában kulcsfontosságú őket segíteni. A hazai vállalkozások a magyar gazdaság fejlesztési potenciálját képezik, ugyanakkor termelékenységük, szervezeti működésük, emberi erőforrásaik, digitális felkészültségük tekintetében még jelentősen elmaradnak európai versenytársaiktól, miközben velük állnak versenyben. 

 

Alábbiakban összefoglaltuk neked a főbb paramétereket, pályázz velünk Te is a képzési forrásokra mielőbb!

Ismerd meg a pályázat fontos részleteit

 

A kérelem 2021. október 1. napjától nyújtható be, a forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2021. december 31. napjáig a http://munka.hu oldalon található nyomtatványkitöltő alkalmazáson keresztül. A kérelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kijelölt, állami foglalkoztatási szerv hatáskörében eljáró kiemelt partnerként nevesített Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal hivatali kapujára kell benyújtani.

Az első meghirdetési szakasz során a rendelkezésre álló keretösszeg 15 milliárd Forint. Három szakaszban nyitják meg a támogatási összeget, így akár 3 éven keresztül, pályázati forrásból lehet képezni munkavállalókat! A képzéseket 1 éven belül kell lebonyolítani, várhatóan januárban kezdődhet az első szakasz képzése és 2022 ősszel ismét megnyitják majd a pályázatot. Fontos, hogy évente kell lezárni őket, illetve 2025 a teljes pályázati határidő!

 

 • A támogatási arány vállalat méretétől függ (mikro/kisvállalkozás: 70%, középvállalkozás: 60%, nagyvállalat: 50%).
 • A képzések témája lehet: szakmai, soft skill, informatikai és nyelvi témájú tanfolyamok.
 • Támogatás igénybe vehető a kurzus díjára és a képzésen résztvevő munkabérére is.
 • Egy főre maximum 200 ezer Ft igényelhető egy képzésre.
 • Maximálisan adható támogatás: mikro- és középvállalkozások: 50 millió Ft, nagyvállalatok: 100 millió Ft.
 • Online tanfolyamokra is igényelhető!
 • Belső képzésekre is igénybe vehetik majd a vállalkozások a támogatást.
 • Minimum 16 órás képzéseket lehet támogatni ezzel a pályázattal.
 • 2025. december 31-ig kell a képzéseket befejezni.
 • A képzésbe vonható munkavállalókra vonatkozó feltételek: mikro-, kis- és középvállalatok esetében legalább 3 fő, míg nagyvállalatok esetében legalább 8 fő képzése szükséges.
 • Magyarország egész területéről pályázható!

 

Szeretnél még többet megtudni?

 

További információk a pályázatról és a részletekről IDE KATTINTVA érhetőek el!