fbpx

Októberben három új képzéssel bővült palettánk. Most már elérhetőek kínálatunkban az Amazon tanfolyamai is! Csatlakozz legújabb kurzusainkhoz! Íme, ezek a legfrissebb képzések a Masterfieldnél, melyeket online is elvégezhetsz.

Folyamatosan igyekszünk bővíteni a kínálatunkat, nemcsak e-learningek, szolgáltatások, hanem tanfolyamok terén is. Ezért most 3 új Amazon kurzussal színesítjük hallgatóink számára a tanfolyam kínálatot.

 

 

Bevezetés az Amazon Web Services (AWS) alapszolgáltatásaiba

 

A tanfolyamot elvégzők magabiztosan mozoghatnak az Amazon Web Services (AWS) felhőtechnológia világában, valamint képesek lesznek a felhőben történő adattárolás különböző módszerei közül kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ezt az online tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek némi informatikai alaptudással, azonban még most ismerkednek a felhőtechnológiák világával. Nem csak mérnököknek, hanem diákoknak, menedzsereknek és minden olyan személynek ajánljuk akik lépést kívánnak tartani a technológia fejlődésével. Bár a részvétel előzetes felkészülést nem igényel, ugyanakkor előnyt jelent az informatikai területen való jártasság.

 

 

 

 

Felhőalapú rendszerek tervezése Amazon Web Services alapon (AWS) tanfolyam

 

A tanfolyamot elvégzők magabiztosan mozoghatnak az Amazon Web Services (AWS) világában és elegendő tudás birtokába jutnak a hivatalos AWS Certified Solutions Architect - Associate (SAA-C02) tanúsítvány megszerzéséhez. Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek informatikai területen szerzett tapasztalattal és most szeretnék részletesen megismerni az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatásait. Bár a részvétel előzetes felkészülést nem igényel, ugyanakkor előnyt jelent az informatikai területen való jártasság.

 

 

 
Amazon Elastic Kubernetes Service (AWS EKS) workshop

 

Ezt a két napos haladó workshopot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek Kubernetes, valamint AWS ismeretekkel is és szeretnék megtapasztalni, milyen lehetőségeket kínál a globálisan vezető felhőszolgáltató az egyik legelterjedtebb konténer orkesztrációs megoldás használatára. A tanfolyamot elvégzők képessé válnak az Amazon Web Services Elastic Kubernetes (EKS) magabiztos használatára. A tanfolyamon való részvétel Kubernetes valamint Amazon Web Services (AWS) ismereteket igényel.

 

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31