fbpx

Magyarország legnagyobb Atlassian eseménye június 7-9. között!

A 3 napos rendezvényen korlátlanul szippanthatod magadba az Atlassian tudást a világ élvonalából érkező nemzetközi Atlassian Top Vendoroktól​.

 

Mire számíthatsz ebben a 3 napban?

 

Bontott programra készülhetsz: az Atlassiannal most ismerkedőknek és a nagy tapasztalattal rendelkezőknek. Az első nap akkor lehet érdekes számodra, ha most ismerkedsz az Atlassian világával, vagy egy eddig általad nem használt platformmal kapcsolatban szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni. A második, harmadik napon mindenféle Atlassian tudás szinttel találsz magadnak programot! Vendor előadások, standolás, Customer Story-k, workshopok!

 

 

Napokra lebontva a META-INF Atlassian Day

 

Az első napon: Atlassian szakértők készülnek maximum 30 fős Cloud és Data Center képzésekkel. Itt bátran kérdezhetsz, elmerülhetsz az Atlassian világában. A csoportok létszámát maximalizálták, hogy az oktatóknak legyen minden résztvevőre ideje és figyelme. 

A második napon: Keynote előadásra, izgalmas Customer Story-kra, Vendorok előadásaira és tartalmas beszélgetésekre számíthatsz! A szünetekben networkinget támogató közös játékok, finom sütemények és jó hangulat vár! Miközben a kávédat iszod, lehetőséged van a Vendorok színvonalas standjait végigjárni, és megismerkedni,  beszélgetni a gyártókkal.

A harmadik napon: A Vendorok tartanak alacsony létszámú, gyakorlatorientált workshopokat, ahol élőben van lehetőséged kérdezni az app gyártótól, vagy megosztani velük az ötleteidet. Ezzel párhuzamosan egy másik teremben végig rövid előadások várnak, amelyek keretein belül számos Vendort hallgathatsz meg. Ha éppen úgy érzed, hogy pihennél egy keveset, akkor a Vendorok szeretettel várnak standjaiknál egy kis diskurzusra.

Kell egy kis inspiráció? Csekkold le a korábbi META-INF Atlassian Day legütősebb pillanatait ide kattintva!Nem lesz elérhető online stream - gyere el személyesen!

 

Legutoljára 2019-ben volt lehetőségünk személyesen is találkozni, nem csupán a kamerákon keresztül. Ennek okán úgy döntöttek a szervezők, hogy az idei META-INF Atlassian Day csak és kizárólag helyszíni esemény lesz. Tehát nem készülnek online streammel, és a felvett videókat valamivel az esemény után ütemezetten fogják feltölteni. Találkozzunk élőben, és beszélgessünk, kapcsolódjunk! 

 

Vegyél részt kedvezményesen a Masterfield támogatásával

 

Szeretnél ellátogatni a rendezvényre? 20%-os kedvezményt biztosítunk a jegyárból azoknak, akik számára érdekesek lehetnek az előadások és szívesen részt vennének a 3 napos eseményen! Használd a következő kódot a jegyed vásárlásakor:

Masterfield kedvezményes kuponkód:  AD22MASTERFIELD