fbpx

Magyarország legnagyobb Atlassian eseménye június 6-8. között!

A 3 napos rendezvényen korlátlanul szippanthatod magadba az Atlassian tudást a világ élvonalából érkező nemzetközi Atlassian Top Vendoroktól​.

 

Mire számíthatsz ebben a 3 napban?

 

Készülnek programokkal az Atlassiannal és az ITSM-mel most ismerkedők és a nagy tapasztalattal rendelkezők számára is. Az első nap akkor lehet érdekes számodra, ha most ismerkedsz az Atlassian világával, vagy egy eddig általad nem használt platformmal kapcsolatban szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni. A második, harmadik napon mindenféle Atlassian tudás szinttel találsz magadnak programot! Vendor előadások, standolás, Customer Story-k, workshopok!

 

 

Napokra lebontva a META-INF Atlassian Day

 

Az első napon: Atlassian szakértők készülnek maximum 30 fős Cloud, Data Center és ITSM képzésekkel. Itt bátran kérdezhetsz, elmerülhetsz az Atlassian világában. A csoportok létszámát azért maximalizálták, hogy az oktatóknak legyen minden résztvevőre ideje és figyelme. 

A második napon: Keynote előadásra, izgalmas Customer Story-kra, vendorok előadásaira és tartalmas beszélgetésekre számíthatsz! A szünetekben networkinget támogató közös játékok, finom sütemények és jó hangulat vár! Miközben a kávédat iszod, lehetőséged lesz a vendorok színvonalas standjait végignézni, és megismerkedni,  beszélgetni a gyártókkal.

A harmadik napon: Vendorok tartanak alacsony létszámú, gyakorlatorientált workshopokat, ahol élőben lesz lehetőséged kérdezni az app gyártójától, vagy megoszthatod velük az ötleteidet. Ezzel párhuzamosan egy másik teremben végig rövid előadásokkal várnak, amelyek keretében számos vendort hallgathatsz meg. Ha éppen úgy érzed, hogy pihennél egy keveset, akkor a vendorok szeretettel várnak standjaiknál egy kis diskurzusra.

Kell egy kis inspiráció? Csekkold le a korábbi META-INF Atlassian Day legütősebb pillanatait ide kattintva!Nem lesz elérhető online stream - gyere el személyesen!

 

Az idei META-INF Atlassian Day a tavalyihoz hasonlóan csak és kizárólag helyszíni esemény lesz. Tehát nem készülnek online streammel, és a felvett videókat valamivel az esemény után, ütemezetten fogják feltölteni.

 

Vegyél részt kedvezményesen a Masterfield támogatásával

 

Szeretnél ellátogatni a rendezvényre? 15%-os kedvezményt biztosítunk a jegyárból azoknak, akik számára érdekesek lehetnek az előadások és szívesen részt vennének a 3 napos eseményen! Igényeld Masterfieldes kuponkódodat a kedvezmény aktiválásához; írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!