TOEFL nyelvvizsga? Nálunk!

2011-01-03

TOEFL IBT - TOEFL (Test of English as a Foreign Language) IBT (Internet Based Test) A TOEFL iBT hasznos nyelvvizsgatípus, a legelterjedtebb nyelvvizsga a világon, melyet most már a mi Vizsgaközpontunkban is letehetsz! A világon sokfelé lehet...

TOEFL IBT - TOEFL (Test of English as a Foreign Language) IBT (Internet Based Test)

A TOEFL iBT hasznos nyelvvizsgatípus, a legelterjedtebb nyelvvizsga a világon, melyet most már a mi Vizsgaközpontunkban is letehetsz!

A világon sokfelé lehet igazolni vele a nyelvtudás szintjét : több, mint 7000 főiskola, egyetem, 130 országban fogadja el a TOEFL vizsga eredményét. Az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon a legtöbb felsőoktatási intézetben, de ma már Angliában is sok intézményben igazolni lehet a tudást a TOEFL vizsga eredményével. Ez a legszélesebb körben elfogadott és legnagyobb múltú nyelvvizsga.
 
A TOEFL iBT nyelvvizsga négy részből áll és a következő készségeket méri: olvasás, hallásutáni értés, beszéd és írás. A nyelvvizsga folyamatos és kb. négy órát vesz igénybe. A vizsga menete az internet igénybevételével történik.
 
További információkért, részletes tájékoztatásért fordulj hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!