Még több online képzés a Masterfieldnél!

2011-08-01

A nagy érdeklődésre való tenkintettel a Masterfieldnél szinte minden képzés online kurzusként is elérhető. A képzésekre nem budapesti magánszemélyek jelentkezését várjuk! A Masterfield online oktatásának segítségével akár otthonr...

A nagy érdeklődésre való tenkintettel a Masterfieldnél szinte minden képzés online kurzusként is elérhető. A képzésekre nem budapesti magánszemélyek jelentkezését várjuk!

A Masterfield online oktatásának segítségével akár otthonról végezhető el a képzés, megtakarítva az esetleges több órás utazást, valamint ennek költségét.

A képzésre történő jelentkezés menete a szokásos módon történik:

          > jelentkezési lap kitöltése és elküldése

          > regisztráció a Masterfield oldalán

A képzési díj kiegyenlítését követően jelentkezőnknek megküldjük a hozzáférést, mely segítségével a Masterfield honlapjára belépve csatlakozhat kurzusunkhoz. Ami kell Önnek, egy nyugodt környezet, számítógép és internet kapcsolat!

Élő oktatásunkon Ön a tantermünkben lévő, illetve más online résztvevőkkel együtt tanulhat. Képernyőjén oktatónkat és a tananyagot is látja, együtt halad a többi hallgatóval, feladatokat old meg és kérdezhet.

Az oktatás a jelenléti képzéssel zajlik, 9.00 órai kezdéssel, szünetek megtartásával 16.30-ig az alábbi ütemterv szerint.

09.00-10.30
10.45-12.15
13.15-14.45
15.00-16.30

További információért forduljon Munkatársunkhoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06/1 288-0176-os telefonoszámon.