360 fokos látószög a 'TÁMOP' képzési finanszírozásában!

2012-02-23

Mivel a '360 fokos látószög a képzési finanszírozásban' szolgáltatásunk keretében teljes ügyintézést nyújtva elkészítjük a kiválasztott képzések finanszírozásához szükséges TÁMOP-2.1.3.A/B/C-12/2 pályázatokat a cégek ...

Mivel a '360 fokos látószög a képzési finanszírozásban' szolgáltatásunk keretében teljes ügyintézést nyújtva elkészítjük a kiválasztott képzések finanszírozásához szükséges TÁMOP-2.1.3.A/B/C-12/2 pályázatokat a cégek számára, ezért sokak érdeklődését felkeltve egyre többen keresnek meg bennünket azzal a kérdéssel, hogyan vehetik igénybe az ingyenes lehetőséget.

Megkönnyítve és felgyorsítva annak lehetőségét, hogy ajánlja cégének a Masterfield tudásközpont tanfolyamait, oktatóközpontunk két újdonsággal rukkolt elő. Az egyik, hogy kényelmesen egyetlen perc alatt leadhatja cége adatait, azzal a céllal, hogy munkatársunk felvehesse a kapcsolatot cége képviselőjével céges képzési igényeik feltérképezése kapcsán. Csak tárcsázza a 06/1 288-0176 telefonszámot és élő beszélgetés keretében rögzítjük az Ön ajánlását! A másik újdonság, hogy a 'go to the future' ösztönző programunk keretében Ön a sikeres ajánlásáért egy ingyenes tanfolyam kupont kap ajándékba!

A Masterfieldet oktatóközpontot érdemes cége figyelméb ajánlania! 

 

Ahhoz, hogy a céges képzések állami támogatásában a 'TAMOP' pályázat keretében Ön is és cége is részesülhessen, az elsők között kell lépnie a pályázati időszakban. A 2012. március 1-én kezdődő cégek és képzőintézmények TÁMOP-2.1.3.A/B/C-12/2 támogatások iránti közös versenyében csak azok lehetnek nyertesek akik tudják, hogy kihez érdemes fordulni pályázati igényeikkel kapcsolatban. Büszkén mondhatjuk, hogy a Masterfield Oktatóközpont képzései iránt komolyan érdeklődő partnereink számára a '360 fokos látószög a képzési finanszírozásban' szolgáltatás keretében teljeskörú segítséget nyújtunk a pályázat részvételéhez szükséges folyamatban. Megküldjük a támogatási feltételek listáját és a teljesítést igazoló anyagokat felhasználva pályázat író csapatunk szakszerúen elkészíti, koordinálja és nyomon követi pályázatának sorsát. 

Pályázat beadásának indulása: 2012. március 1.

Pályázat megnevezése:

TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2
Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára

TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2
Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2
Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára

Pályázható képzések:

nyelvi
informatikai
szakmai

Miért a Masterfieldet válassza?:

- az IT képzések specialistája
- akkreditált felnőttképző intézmény
- közel 50 akkreditált képzési program
- gyakorlatorientált tanfolyamok
- magas színvonalú oktatás
- profi pályázatíró csapat

Ne maradjon le a támogatási lehetőségről, hívja most munkatársunk a részletekért!!!