Áprilistól indul az összesen 21 milliárd forint mértékú TÁMOP-2.1.3. pályázati időszak

2012-03-08

Várhatóan áprilistól indul az összesen 21 milliárd forint mértékú TÁMOP-2.1.3 pályázati időszak, amelynek keretében a vállalkozások számára megnyílik az EU forrású MUNKAHELYI KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA.    A Masterfield ...

Várhatóan áprilistól indul az összesen 21 milliárd forint mértékú TÁMOP-2.1.3 pályázati időszak, amelynek keretében a vállalkozások számára megnyílik az EU forrású MUNKAHELYI KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA.  

A Masterfield Oktatóközpont hivatalos weboldalán és facebook oldalán már március 1-től olvashatóak a TÁMOP-2.1.3.A/B/C-12/2 pályázat feltételei és az azzal kapcsolatos részletek, amelyek segítik a pályázni kívánó cégeket, hogy a 2012-es és 2013-as években, régiónként és cégméretenként elosztott összegekhez jussanak hozzá, várhatóan 100%-os támogatási intenzitással.

A Masterfield Oktatóközpont ingyenes, teljeskörú pályázati és képzési tanácsadást nyújt a pályázat részvételéhez szükséges folyamatban illetve koordinálja és nyomon követi pályázatának sorsát. Tartson a Masterfielddel és a vegyen le egy gondot cégének válláról!

Keressen minket képzési igényével, hogy szakszerú igényfelméréssel, tanácsadással, árajánlat nyújtásával segítsük megvalósítani pályázati projektjét. 


Részletes pályázat információ itt >>> 
Személyesen: Csomó Viktória - oktatási igazgató
Tel.: +36 (1) 288-0176 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.