Áprilisban újra AKCIÓZUNK! Itt van rögtön 'ION'!

2012-03-27

Az algoritmusok tavaszi zsongásának jegyében megjelenő első virágunk ’ION’! Ami nem más, mint Ingyenes ONline betekintés MINDEN induló képzésünkbe. ’ION’ magánszemélyeket és cégeket segítő szolgáltatásunk, amelynek célja, hogy ...

Az algoritmusok tavaszi zsongásának jegyében megjelenő első virágunk ’ION’! Ami nem más, mint Ingyenes ONline betekintés MINDEN induló képzésünkbe. ’ION’ magánszemélyeket és cégeket segítő szolgáltatásunk, amelynek célja, hogy az érdeklődők díjmentesen betekintést nyerjenek induló képzéseink bármelyikébe. ION segítségével megtudhatja melyik képzés érdekli Önt igazán, így könnyen eldöntheti melyik képzést igényli teljes online változatban!
A online tanfolyamainkat a listaárból számított 30%-os árkedvezménnyel élvezheti az ország bármely szegletéből. ION a nevével könnyen megjegyezhető és remek szolgáltatásával azonnal megszerethető. Csak annyit kell tennie, hogy válassza ki az induló, magyar nyelvú tanfolyamaink közül az Ön számára legérdekesebb képzést és kérjen ION betekintést 2012. március 26. és 2012. április 26. között az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy hívja munkatársainkat a (061) 288 0176-os telefonszámon. Meghirdetett tanfolyamok listáját itt találja.