MEGJELENTEK A MUNKAHELYI KÉPZÉSI PÁLYÁZATOK!

2012-03-29

  A vártnál korábban 2012. március 28-án jelentek meg a TÁMOP pályázati lehetőségei  mikro-, kis, -közép-, illetve nagyvállalkozások munkahelyi képzéseinek támogatására. A munkahelyi képzések támogatását elősegítő pály...

 

A vártnál korábban 2012. március 28-án jelentek meg a TÁMOP pályázati lehetőségei  mikro-, kis, -közép-, illetve nagyvállalkozások munkahelyi képzéseinek támogatására.

A munkahelyi képzések támogatását elősegítő pályázatok feltételeiről már korábban is írtunk a Masterfield Oktatóközpont weboldalán, de a konkrét pályázati kiírás hivatalos dokumentációi, amelyek az Új Széchenyi Terv keretében jelentek meg csak most indultak útnak.

A Magyarországon múködő vállalatok alkalmazottainak fejlesztését szolgáló képzéseket, versenyképességük javításának céljával hozták létre, amelyek révén a foglalkoztatottak aránya is növekedhet.  

A pályázatok a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) 20 milliárd forintnyi keretösszeggel, és a Közép-magyarországi Régióban 1 milliárd forintnyi keretösszeggel nyújtanak támogatásokat.

Az „A” komponens kiírásaira 2012. május 1-től forráskimerülésig van lehetőség pályázatot benyújtani.

A „B” és „C” komponens esetében a pályázatokat 2012. május 1. és 2012. június 1. között lehet benyújtani. Ezt követően forráskimerülésig minden negyedévben újranyitásra kerül a felhívás.

A Masterfield Oktatóközpont ingyenes, teljeskörú pályázati és képzési tanácsadást nyújt a pályázat részvételéhez szükséges folyamatban illetve koordinálja és nyomon követi pályázatának sorsát

Keressen minket képzési igényével, hogy szakszerú igényfelméréssel, tanácsadással, árajánlat nyújtásával segítsük megvalósítani pályázati projektjét. 


Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a Közép-Magyarországi Régióban

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régiókban

Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára a Közép-Magyarországi Régióban

Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára a konvergencia régiókban

Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a Közép-Magyarországi Régióban

Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban

A TÁMOP - támogatásokon keresztül történő képzési igényeiket Csomó Viktória - oktatási igazgatónál jelezze.
Tel.: +36 (1) 288-0176 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.