Szeptemberi szupercsomag Android és E-Learning kedvelőknek

2012-08-28

Augusztus 7-től már lehet jelentkezni Android Alkalmazásfejlesztés képzésünkre! A 32 órás tanfolyamon történő részvételhez Java nyelv ismerete szükséges és azon hallgatóinknak ajánljuk, akik szeretnék megismerni az Android világát a ...

Augusztus 7-től már lehet jelentkezni Android Alkalmazásfejlesztés képzésünkre! A 32 órás tanfolyamon történő részvételhez Java nyelv ismerete szükséges és azon hallgatóinknak ajánljuk, akik szeretnék megismerni az Android világát a fejlesztő oldalról is. Bővebb információért látogasson el ide.

Megjelent a PRINCE2 Foundation E-Learning hivatalos vizsgafelkészítő!
A tanulási időt Ön szabályozza, így akár otthona vagy irodája kényelméből élvezheti a Foundation E-Learning nyújtotta szakmai előnyöket. A tananyag elsajátításával megismeri a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodikájának fontosabb elemeit. Ezenkívül felkészíti a nemzetközi vizsgára, melynek letételére is lehetősége nyílik. A teljes tájékoztatót itt olvashatja.

Megjelent a PRINCE2 Practitioner E-Learning hivatalos vizsgafelkészítő!
A kurzus a FOUNDATION szinthez hasonló kényelmi előnyöket nyújtja, mindössze annyi különbséggel, hogy szakmai szempontból annak folytatása. A PRINCE2 Practitioner szintén nemzetközi vizsgára készíti fel és a teljes tájékoztatót itt olvashatja.