Sikeres volt a 'Personal Hungary 2012' Szakkonferencia

2012-11-16

A Masterfield Oktatóközpont idén új játékkal, finom süteménnyel és fantasztikus képzési megoldásokkal várta látogatóit a ’Personal Hungary 2012’-es Szakkonferencián. A beszélgetések most is főként a cégeket érintő változá...

A Masterfield Oktatóközpont idén új játékkal, finom süteménnyel és fantasztikus képzési megoldásokkal várta látogatóit a ’Personal Hungary 2012’-es Szakkonferencián.

A beszélgetések most is főként a cégeket érintő változásokról, a munkatársak jövőbeli képzési lehetőségeiről és a vállalati hatékonyságot növelő IT, illetve Projektmanagement képzési megoldásokról szóltak. Az értékes, kétoldalú beszélgetéseket a jövőben is folytatni szeretnénk ezért ígérjük, hogy a minket megkereső vállalatokat mindig naprakész információval igyekszünk kiszolgálni. Egyben reméljük, hogy régi és leendő partnereink egyaránt felkeresnek bennünket, amikor IT és Projektmanagement képzési terveiket fogalmazzák a jövőben.

Szeretnénk megköszöni a vidékről érkező látogatóinknak, hogy felkerestek bennünket standunknál és magukkal hozták játékos kedvüket, valamint külön köszönjük azt a bizalmat, amelyet a Masterfield ehető logós süteményeinek fogyasztásakor bizonyítottak. HR szakmát összehozó éves Szakkiállítás mindannyiunk pozitív élménye, ezért ebben a reményben várjuk Önöket jövőre is! Bár reméljük egyik - másik képzésünkön már előbb is találkozhatunk.