fbpx

Teszt &Tea

2013-11-15

A Teszt & Tea a Magyar Szoftvertesztelői Tanács Egyesület (HTB) által szervezett tesztelői szakmai rendezvénysorozat, melynek középpontjában a szoftverteszteléssel kapcsolatos témák állnak. A következő találkozóra 2013. november 28-án ker...

A Teszt & Tea a Magyar Szoftvertesztelői Tanács Egyesület (HTB) által szervezett tesztelői szakmai rendezvénysorozat, melynek középpontjában a szoftverteszteléssel kapcsolatos témák állnak.

A következő találkozóra 2013. november 28-án kerül sor, melyre minden szoftvertesztelés iránt érdeklődő szakembert szeretettel várnak.

Teszt &Tea


Az esemény témái és előadói:

10 lépéses DFR (Design for Reliability) gyakorlati alkalmazása rendszer szintú automata tesztelésekhez (Lukács András - GE Hungary)
Avagy egyszerú sorvezető ahhoz, hogyan tesztelj egy meglehetősen komplex életmentéshez használt terméket - a GE Healthcare az érsebészetben használt orvosi berendezését - úgy, hogy az felhasználók élete ne legyen veszélyben az esetleges SW megbízhatósági hibákból adódóan.

Agilis tesztelés a gyakorlatban (Nagy István - Evosoft)
Hogyan alakult az evosoft Hungary Kft. Orvosi ágazatánál a tesztelés az Agilis átállás óta, valamint milyen potenciált nem használtunk még ki. Múlt, jelen és lehetőségek. Mindez úgy, hogy egy szigorú szabályozást kompatibilissá tettünk egy rugalmas metodológiával anélkül, hogy ez a minőség rovására ment volna. Sőt. Természetesen ezt a jövő tekintetében is garantálni szeretnénk.

Scrum vs. Kanban (Domonkos Attila - Magyar Telekom)
Egy rövid párhuzamot vonok a Scrum és Kanban agilis módszertan között és azt mutatom be tapasztalatok alapján, hogy mikor melyik módszertant érdemes választani.

Automata adatbázistesztelés tervezése, megvalósítása és üzemeltetése (Angyal Gergely) Rendszer bevezetési projekt adatmigrációját ellenőriztük release-ről release-re. A dokumentációt is feldolgoztuk, illetve fél-automata hibabejelentést és hibakövetést is kialakítottunk.


Az összejövetelre jelentkezni a Meetup.com oldalon lehet.