fbpx
A hallgatói visszajelzések, és az eddigi tanfolyamok tapasztalatai alapján megújítottuk Oracle BI tanfolyamainkat. Tekintettel arra, hogy az üzleti intelligencia területén folyamatos fejlődés tapasztalható, arra törekszünk, hogy maximálisan ...

A hallgatói visszajelzések, és az eddigi tanfolyamok tapasztalatai alapján megújítottuk Oracle BI tanfolyamainkat. Tekintettel arra, hogy az üzleti intelligencia területén folyamatos fejlődés tapasztalható, arra törekszünk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a hallgatói igényeket.

A változások elsősorban a tanfolyamok hosszát, illetve a képzések tematikáját érintik, a módosítások a tanfolyami adatlapokon tekinthetők meg:

Oracle BI Repository készítése
Oracle BI jelentéskészítés - Publisher
Oracle BI jelentéskészítés - Elemzések, Dashboards


További változás Business Intelligence tanfolyamaink esetében, hogy új oktatót üdvözölhetünk a Masterfield Oktatóközpontnál.

Kiss György szakterülete az üzleti intelligencia, kiváló Oracle szakember. Tíz éves tapasztalattal rendelkezik Oracle tanácsadás, adattárházak, üzleti intelligencia és kockázatelemzés területén. Számos hazai és külföldi BI projektben vett részt, így mára széles körú ismeretekkel rendelkezik az Oracle BI és a DWH termékekkel kapcsolatban.

Kiss György számos publikációja közül a legfrissebbet Az üzleti intelligencia és az autóvezetés címmel
a Computerworld magazin április 9-i számában vagy a linkre kattintva olvashatja.
 

Kiss_Gyorgy