Őszi újdonságok a Masterfieldnél

2014-08-20

Idén ősszel számos új képzést indítunk - és számos másikat újítunk meg figyelembevéve a visszajelzéseket  - webes programozás, és Windows fejlesztés témakörben. Ízelítő újonnan induló képzéseinkből: ASP.Net MVC alkalmazá...

Idén ősszel számos új képzést indítunk - és számos másikat újítunk meg figyelembevéve a visszajelzéseket  - webes programozás, és Windows fejlesztés témakörben.


Ízelítő újonnan induló képzéseinkből:


ASP.Net MVC alkalmazások fejlesztése

.NET környezetben dolgozó webes fejlesztőknek ajanljuk, akik szeretnék megismerni a legújabb technikákat. A tanfolyamon a hallgatók az ASP.NET Formst felváltó korszerú ASP.NET MVC alapú alkalmazásfejlesztést sajátítják el.

Kattintson, és tekintse meg a képzés tematikáját!

 

Tervezési minták a szoftverfejlesztésben

A design patterns ismeret minden szoftverfejlesztőtől egy alapvető elvárás, így ajánljuk mindenkinek, aki programozóként dolgozik és még ismeretlen számára a téma. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a legfontosabb tervezési mintákkal, megtanulják felismerni és tudatosan használni őket.

Kattintson, és tekintse meg a képzés tematikáját!

 

XML és kapcsolódó technológiák 

Mindenkinek ajánljuk, aki XML dokumentumokkal foglalkozik: szoftverfejlesztőknek, üzemeltetőknek, üzleti elemzőknek. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az informatikában széleskörben használt XML szabvánnyal és a hozzá kapcsolódó technológiákkal.

Kattintson, és tekintse meg a képzés tematikáját!

 

UML modellező nyelv használata

Különösen tervezőknek, üzleti elemzőknek ajánljuk, de minden szoftverfejlesztési projektben résztvevőnek hasznos. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az UML nyelvvel, megtanulják használni a szoftverfejlesztés teljes életciklusában gyakorlati példákon keresztül.

Kattintson, és tekintse meg a képzés tematikáját!

 

Perl programozás

Elsősorban rendszer adminisztrátoroknak és webfejlesztőknek ajánljuk, de sokrétúsége miatt szinte bármilyen adatfeldolgozásban kiválóan használható. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a méltán népszerú és rendkívül hatékony Perl programozási nyelvvel.

Kattintson, és tekintse meg a képzés tematikáját!

 

strawberry perl