fbpx

Teszteljük együtt új tanfolyamunkat!

2014-09-11

“Teszteljük a tananyagot, teszteljük az oktatót, teszteljük az időbeosztást és végül: teszteljük önmagunkat a CPRE vizsgán!”   2012 nyarán indult a Masterfield Oktatóközpontnál az első online követelmé...

“Teszteljük a tananyagot, teszteljük az oktatót, teszteljük az időbeosztást és végül: teszteljük önmagunkat a CPRE vizsgán!”
 

IREB2012 nyarán indult a Masterfield Oktatóközpontnál az első online követelménymenedzsment tanfolyam. Az IREB E-Learning képzés egyszerre kínál vizsgafelkészítést és hivatalos minősítést, méghozzá idő és pénztárcakímélő online módban.


Mit takar pontosan az IREB CPRE minősítés?
A követelménymenedzsmenttel foglalkozó szakemberek világszervezete, a Németországban alapított IREB (International Requirements Engineering Board), világszerte elismert többszintú nemzetközi szakmai képzést dolgozott ki. A képzés résztvevői vizsgát tehetnek, a sikeres vizsgázók pedig CPRE (Certified Professional for Requirements Engineering) minősítést szerezhetnek.

Az alapszintre három haladó szintú minősítés épül: a követelményfeltárás és konszolidáció vizsga, a követelmények modellezése, és a követelménykezelés, ami jelenleg fejlesztés alatt áll. A minősítési rendszert a szakértői (expert) szintú vizsga teszi majd teljessé.
 

IREB_CPRE


Sokan azonban az online tanfolyamokkal szemben előnyben részesítik a tantermi képzéseket, így mostantól az ő számukra is szeretnénk alternatívát kínálni.

Ősszel első alkalommal indul IREB CPRE tanfolyamunk, melyen a hallgatók átfogó ismereteket kapnak a követelmény kidolgozás és menedzsment elméleti hátteréről, módszertanokról és felkészítjük őket az IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation Level vizsgára.
 

Vegyen részt tanfolyamunkon most csupán féláron!

 

Bármely tanfolyami résztvevő, aki vállalja, hogy segíti munkánkat*, most akciósan 139 500 Ft helyett csupán 69 750 Forintért** vehet részt 2014. november 17-19-i képzésünkön!

Kattintson és tekintse meg a tanfolyam tematikáját!
 

A tanfolyamhoz szakirodalom ajánlót az IREB weboldalán találhat angol, illetve német nyelven.
 


*A kedvezmény igénybevételének feltétele mindössze az, hogy a képzés után a lehető legtöbb észrevételt, javaslatot kapjuk, hogyan tehetnénk még jobbá a tanfolyamot.
**A kedvezmény más akciónkkal össze nem vonható és csak a 2014. november 17-én induló tanfolyamunkra vonatkozik. A létszám korlátozott, ezért a kedvezményt jelentkezési sorrendben biztosítjuk.