Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a HUSTEF-et!

2014-09-17

2014. október 29-30-án immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Hungarian Software Testing Forum (HUSTEF) konferencia és workshop. A konferencia nemzetközi, ebből adódóan angol nyelvú. A rendezvény fő szervezője a Hungarian Testing ...

2014. október 29-30-án immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Hungarian Software Testing Forum (HUSTEF) konferencia és workshop.

A konferencia nemzetközi, ebből adódóan angol nyelvú. A rendezvény fő szervezője a Hungarian Testing Board, médiapartnere pedig az előző évhez hasonlóan a Bitport.
Az idén már két teljes napon át tartó konferencia programjába idén 8 keynote, 2 tutorial, 10 reguláris, 6 szponzori és 4 poszter előadás, ill. prezentáció került be. A szervezők az esemény weboldalán arról számolnak be, hogy „Call for presentation” felhívásukra rekordszámú jelentkező volt.

Mindezeknek köszönhetően a konferencia résztvevői biztosra vehetik, hogy választ kapnak a mai szoftvertesztelés kérdéseire.


Ráadásul az eddigi legkomolyabb külföldi előadói listával találkozhatunk, hiszen az idei konferencia érdekessége, hogy a rendezvénnyel egyidejúleg zajlik majd az ISTQB közgyúlése Budapesten, melyen az ISTQB prominens személyiségei vesznek részt. A neves nemzetközi szoftver tesztelők és ISTQB vezetők közül sokan tartanak előadást illetve workshop-ot a HUSTEF-en.
 

 HUSTEF

A konferencia programja elérhető a konferencia weboldalán: www.hustef.hu

Kiállítóként ismét jelen lesz Oktatóközpontunk is az eseményen, sőt, ahogy azt már lassan megszokhattuk, a konferencia résztvevői megnyerhetik a Masterfield Oktatóközpont által felajánlott nagy értékú szoftvertesztelői tanfolyamok egyikét.


Aki tehát teheti, feltétlen látogasson ki a rendezvényre, szeretettel várjuk a Masterfield Oktatóközpont standjánál!