fbpx

Programozó verseny hallgatóknak és tapasztaltaknak

2014-10-08

A BankTech Java Challenge programozóverseny mellett a Masterfield Oktatóközpont idén ősszel egy másik versenyt is szponzorál. Mégpedig a navigációs szoftvereket fejlesztő NNG Kft. által másodszor megrendezésre kerülő országos C++ programozó...

A BankTech Java Challenge programozóverseny mellett a Masterfield Oktatóközpont idén ősszel egy másik versenyt is szponzorál. Mégpedig a navigációs szoftvereket fejlesztő NNG Kft. által másodszor megrendezésre kerülő országos C++ programozóversenyt, amelyen a fődíj egy utazás a Los Angeles-i E3 Expóra, a világ legnagyobb számítógépes- és videójáték konferenciájára.

Jelentkezési határidő: 2014. október 28.

A versenyre egyaránt jelentkezhetnek egyetemista és főiskolai hallgatók, valamint már tapasztalattal rendelkező szakemberek 3 fős csapatai is, amelyeknek először egy online selejtező feladatait kell sikerrel megoldaniuk, hogy a legjobb tíz közé kerülve az élő döntőben is megmérkőzhessenek. A bajnokság célja a résztvevők gyakorlati készségeinek összemérése, valamint az olyan tehetségek felkutatása, akikből a jövő kiemelkedő fejlesztői válhatnak. A feladatok ennek megfelelően a C++ programnyelv ismeretét, a programozói tudást és a problémamegoldási képességet mérik.


A megoldásokat az NNG szakemberei értékelik, akikkel a döntő fordulóban meg is ismerkedhetnek a versenyzők. A Grand Prix-n való részvétel így könnyedén jelentheti a későbbi munkahelyi kapcsolat megalapozását is Európa egyik legdinamikusabban növekvő vállalatánál, amely hamarosan megnyitja új szegedi fejlesztői központját.

A szakmai kihívás mellett pedig igen értékes nyereményekkel térhetnek haza a legjobb eredményt elérő csapatok:

Fődíj: Utazás az E3 Expóra Los Angelesbe

II. díj: Apple Watch

III. díj: Hermann Miller Celle székek

Red Bull különdíj: Forma-1 Magyar Nagydíj belépők

+ az NNG szegedi fejlesztői központjának különdíja

+ Masterfield tanfolyami utalványok a legjobb eredményeket elérő csapatoknak


A versenyre 2014. október 28-ig lehet jelentkezni a www.programozoverseny.hu weboldalon, ahol minden további információ is megtalálható a megmérettetésről.

A legjobb csapatok az online selejtező után a november 28-i döntőn, az NNG budapesti székházában, találkoznak és mérik össze tudásukat.

C++ Grand Prix

Kapcsolódó tanfolyamok a Masterfieldnél

C++ programozás alapok

C++ programozás haladó

C# programozás alapok

C# programozás haladó és tapasztaltaknak