fbpx
Oktatóink  a 2014-es, illetve a jövőbeni 2016-os release elterjedésével párhuzamosan fejlesztették kapcsolódó tanfolyamainkat. Mivel ezeknél a jellemzően használt 2008-as és 2012-es verzióhoz képest elég nagy ugrást, számos új fejleszt...

Oktatóink  a 2014-es, illetve a jövőbeni 2016-os release elterjedésével párhuzamosan fejlesztették kapcsolódó tanfolyamainkat.

Mivel ezeknél a jellemzően használt 2008-as és 2012-es verzióhoz képest elég nagy ugrást, számos új fejlesztést tapasztalhatunk, ezért szükségessé vált a képzések frissítése is.

Dióhéjban összefoglalva elmondhatjuk, hogy az új verzió(k)ban az összegzett tudás és integrált eszközkészlet miatt javult a skálázhatóság, biztonság, illetve a hagyományos és felhő alapú technológiákat támogató funkcionalitás.
Egyre sokrétúbb és kiterjesztett újdonságokkal találkozhatunk, így például kiemelkedő újítás a Hekaton kódnéven fejlesztett új in-memory adatbázis-technológia.
Új és kibővített Transact-SQL funkciók segítik a munkavégzőket, ilyenek például a térbeli adattámogatás kibővülése, dokumentumok korszerúbb tárolása és lekérdezhetősége.
Új képességek jelentek meg az SQL Server Integration Services-ben is, például a Data Quality Services - Adatminőség szolgáltatások.

Tanfolyamaink segítséget nyújtanak a hallgatóinknak, hogy hogyan használják a fent említett új funkciókat és a hozzáadott bővítményeket.

A Microsoft SQL BI mostantól alap és haladó szinten érhető el a Masterfield Oktatóközpontnál.


Alábbi tanfolyamainknak pedig – köszönhetően a bővítéseknek és fejlesztéseknek – a hossza változott, hogy hallgatóink minél mélyebb ismereteket szerezhessenek az adott témakörben:

Microsoft SQL Analysis Services eszköz használata

Microsoft SQL Integration Services eszköz használata

Microsoft SQL Reporting Services eszköz használata
 

 

SQLServer