fbpx

Tesztelési folyamatok fejlesztése

2017-11-27

Szeretnéd, hogy szoftvertesztelési folyamataitok a nemzetközi módszertanok és „best practice” irányelvek mentén működjenek? Tudtad, hogy ezt a legoptimálisabban egy független tesztelési felülvizsgálat alkalmazásával érhetitek el?

A Masterfield Oktatóközpont szakértői független tanácsadóként, auditori szerepkörbe bújva eszköz- és gyártófüggetlenül felmérik cégeteknél a tesztelési folyamatot, valamint javaslatokat tesznek a rendszer javítására és optimalizálására vonatkozóan.

Kérjétek ingyenes bemutató találkozónkat, ahol ismertetjük a folyamatot és megmutatjuk nektek, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen felmérés.

A tesztelési folyamatok átvilágítására, a javaslatok kidolgozására az egyik legjobb formális módszertant, a TPI Next  keretrendszert használjuk.

TPI Next tesztelési folyamatok felmérésére és fejlesztésére irányul, mindeközben a tesztelést a projekttevékenységek szorosan integrált részeként kezeli, valamint külön hangsúlyt fektet az üzleti stratégiai célok figyelembevételére, azok tesztelésre gyakorolt hatására.

A modell fő gerince a folyamatfejlesztés, mellyel szignifikáns eredmények érhetők el:

- Jól áttekinthető érettségi kiértékelést ad a jelenlegi tesztelési folyamatokról
- Megtörténik a fejlesztési lépések üzleti célokkal való harmonizációja
- Hatékonyabb és hatásosabb tesztelési folyamatok alakíthatók ki segítségével
- A produktivitás fejlődik, a tesztelésre fordított idő és költség megtérülése javul

A részletekért, további felvilágosításért keresd Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kollégánkat!