fbpx

Szoftvertesztelés workshopot indítunk!

2018-01-31

A Masterfield Oktatóközpont célja mindig is a szoftvertesztelés magyarországi ismertségének és elismertségének a javítása volt, ennek érdekében igyekszünk folyamatosan újabb, akár nemzetközi szinten is ritkaságnak tekinthető tanfolyamokat megrendezni. 

Az ISTQB Certified Tester Foundation Level tanfolyam a szoftvertesztelés bevezető kurzusa, mely biztosítja a szükséges alapismereteket.

Most egy saját fejlesztésű workshop képzéssel készültünk nektek, mely segít a gyakorlatba átültetni az ISTQB Certified Tester Foundation Level tanfolyamon tanultakat.  

Szoftvertesztelés workshop

A workshop segít a teszteléssel kapcsolatos fogalmakat és módszertanokat a gyakorlatban elsajátítani. Kiváló kiegészítő lehetőség az ISTQB CTFL vizsgára való felkészüléshez, de nagyon hasznos az elméleti tudással már rendelkező tesztelőknek is a gyakorlati munka megismeréséhez.

Bevezető ára: 89 500 HUF + áfa

Akciót hirdetünk!

Jelentkezz ISTQB Certified Tester Foundation Level tanfolyamunkra és a hozzá kapcsolódó Szoftvertesztelés workshopra egyszerre, és részesülj nettó 35.000 Ft kedvezményben a két képzés együttes listaárából!* 

Következő workshop időpont: 2018. 03. 19.