fbpx

Haladó Java programozó akadémia!

2018-05-11

A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik Junior programozó akadémia képzésünk. Az akadémiai modul első részének elvégzése után hallgatóink képesek önállóan létrehozni egyszerűbb szoftvereket Java nyelven.

A májusban induló Junior programozó akadémia II (Java haladó programozó akadémia) tanfolyam fő célja pedig erre a tudásra építve a Java programozási nyelv különböző területeinek bemutatása, gyakorlati példákon keresztül. A kurzus anyaga felöleli az IT cégek által elvárt junior informatikai tudást.

A témakörök úgy épülnek fel, hogy a Java webes képességeit részletesen megmutassák. Képzésünk különösen nagy hangsúlyt fektet a megfelelő módszerek kiválasztására, a modern technológiák megismerésére. A programozást web- illetve alkalmazás-szerver környezetben valósítjuk meg, a szükséges összetevők telepítésére és beállítására nagy hangsúlyt fordítunk.

Még nem végeztél el az alap programozói képzést? Kíváncsi vagy rá, hogy megállnád-e programozóként a helyed?

Töltsd ki kompetencia felmérő tesztünket!

A tesztet kitöltők a képzés árából 5% kedvezményben részesülnek a Junior programozó akadémia első részéből, illetve a Programozási alapok képzéseinkből! 

JUNIOR PROGRAMOZÓ AKADÉMIA II. 

Időpont: május 26. 09:00
Listaár: 159 500 HUF + áfa