fbpx

Jöhet egy kis Big Data?

2018-05-22

Tudod mi az a Big Data?

Manapság a digitális világban úgy tartják, hogy az adat az új olaj. A hatalmas adathalmazokat egyszerűen csak Big Datának szokás hívni. Mennyiségüknél fogva elemzésükre ma már nem alkalmasak a hagyományos adatelemző szoftverekkel.

Napjainkban az egyéni felhasználók által előállított óriási adatmennyiséget leginkább a felhasználók viselkedésének és szokásainak elemzésére használják, amelyek strukturált értelmezésével értékes információ szűrhető ki. Segítségével üzleti trendeket, vásárlási szokásokat, vagy akár politikai pártpreferenciákat nyerhetünk ki.

Júliusban induló legújabb Big Data adatbázisok workshop tanfolyamunkon  a hallgatók gyakorlati példákon keresztül megismerkednek több különböző, big data kezelésre alkalmas adatbáziskezelővel, elsajátítva a big data adatbázisok legfontosabb típusait (relációs, oszlop, objektum, kulcs-érték, hibrid, indexer stb.).

A tanfolyam után a hallgatók képesek lesznek az egyes feldolgozási feladatokhoz a megfelelő adatbáziskezelőt kiválasztani és azt hatékonyan használni.

BIG DATA ADATBÁZISOK WORKSHOP

Időpont: július 02. 09:00
Listaár: 149 500 HUF + áfa