fbpx

Hivatalos Oracle képzések

Oracle online képzési formák

Régóta kapcsolatban állunk a szervezettel, most pedig még szorosabbra fűztük a viszonyunkat, így a hivatalos tanfolyamaikat új formában is elérhetitek nálunk. 

E-learning, éves előfizetés, vagy ultimate előfizetési csomag közül is választhatnak a hallgatóink. 

 

 

 


E-learning (Training on demand, TOD)

Online, 90 napos hozzáférés egy bizonyos kurzus tananyagához, ami online tankönyvből, több nap gyakorló remote lab-ból, instructor chat-ből, és korábbi tantermi tréningek felvett videóiból áll. A videók angol nyelvűek és tartalmazzák a teljes angol nyelvű szöveges átíratot, a feliratozást a videókhoz, és teljes szövegben való kulcsszavas keresést. Emellett egy ennek dedikált fórumon a témában jártas oktatót írásban lehet kérdezni az adott tematikával kapcsolatban.   

 

Legnépszerűbb e-learningek 

További e-learning kategóriák 

 • Database
 • Java
 • Applications
 • Business Intelligence
 • Middleware
 • Enterprise Management
 • Industries
 • Operating Systems
 • Virtualization
 • IaaS
 • PaaS
 • SaaS

A fenti kategóriák részletes tájékoztatója elérhető az alábbi gombra kattintva 


Előfizetések (Product Learning Subscription, PLS)

A Product előfizetések egy adott témára összegyűjtött összes tanfolyam összes videója, és anyaga. Ezáltal 1 főre, 1 évre biztosítunk hozzáférést a mindenkori aktuális tananyaghoz.

Egyes témákhoz az ahhoz tartozó minősítések (certification) megszerzéséhez szükséges vizsgavouchereket is tartalmazza az előfizetés. Minden előfizetéshez jár több nap Hands-on lab, ami egy virtuális környezetet jelent, amiben gyakorolni lehet az adott előfizetésbe foglalt témákat. Az előfizetéseken belül elérhetők fórumon keresztül olyan Oracle instruktorok, akik a lehető leggyorsabban válaszolnak a felmerült kérdésekre. A videók angol nyelvűek, angolul feliratozottak, és full text search-ben bármire rá lehet keresni, a keresési eredmények pedig megmutatják, hogy az adott téma melyik videó hányadik percétől érintett mely kurzusokban.

 

 


Korlátlan előfizetés 

Az összes előfizetési csomag egyetlen nagy gyűjteménybe foglalva. Az összes elérhető Oracle termékhez kapcsolódó teljes tananyagot tartalmazza.

 

 

 


Virtuális kurzus (Live virtual class, LVC)

Nálunk egyelőre nem elérhető, de létezik a publikus tantermi kurzusok online változata, amikor egy távoli tantermi képzés online elérését biztosítjuk ezzel. A kurzusok általában angol nyelvűek, az oktatók pedig helyi időzóna alapján tartják az oktatásokat. A virtuális kurzus során elérhető a hands-on lab, a PDF-tankönyv és a gyakorlati képzés is. Az LVC képzések elérhetők egyedi igények alapján is.

Mi egyelőre a saját tantermi képzéseinken tudjuk biztosítani az "online részvételt".

 

 

Erről bővebb információt az Online részvétel élő oktatáson almenünkben olvashattok. 

 

 


Oracle University tanulási útvonalai segítségével lépésről lépésre készülhetünk fel a különböző munkakörökre. Alább láthatóak a területek felsorolása:

Az alábbi LINKEN tanulmányozhatóak az útvonalak lépései, és a szükséges képzések felsorolásai.  

 


Példa egy tanulmányi útvonalra:


 

Amennyiben egy minősítés megszerzése a cél, akkor a vizsgák előtti tanfolyamok elvégzésével kezdhetünk.

 


A Java fejlesztői útvonalat az alábbi ábra mutatja:

 

 

A képzések elérhetőek partnereinken keresztül. Bővebb információért keressetek minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.