fbpx

A szoftvertesztelésről elmondható, hogy az utóbbi évek nagy fejlődése után ma már egy teljesen önálló szakma, amelynek saját módszertana és eszközkészlete van. Tapasztalatunk az, hogy jól működő, hatékony tesztelői csapat felállítása komoly kihívás elé állítja a vállalatokat. Cégünk vállalja fejlesztési projektekhez, bevezetésekhez tartozó szoftvertesztelési feladatok ellátását2.

Szolgáltatásaink palettája

Vállalat tesztelési folyamatainak felmérése

Felmérjük a vállalat tesztelési folyamatait, értékeljük a jelenlegi működést TMMI vagy TPI Next módszertannal és javaslatokat teszünk, hol érdemes és milyen sorrendben változtatni, hogy javuljon a tesztelés hatékonysága és minősége.

Tesztelési stratégia kidolgozása, tesztelő csapat felépítése

Bízd ránk a tesztelés területének kialakítását. Összeállítjuk a projekt számára ideális csapatot, meghatározzuk a szükséges módszereket és technikákat.

Manuális tesztek tervezése és futtatása

Kidolgozzuk és végrehajtjuk tesztelői erőforrás- és időigényes manuális tesztjeit, gondoskodunk a feladathoz megfelelő tapasztalatú tesztelőről, legyen szó akár számla nyomtatási kép, akár komplex üzleti folyamat lépéseinek ellenőrzéséről.

Automatizált tesztek kidolgozása és futtatása

Gyorsítsd fel a terméked piacra kerülését és javítsd a minőségét automatizált tesztekkel. Kiválasztjuk a megfelelő eszközöket, kidolgozzuk a teszteket és gondoskodunk a rendszeres futtatásról és a tesztek fárasztó karbantartásáról.

Rendszertesztek tervezése és végrehajtása

A rendszerteszt gyakran a legátfogóbb, legalaposabb tesztelési szint, amely különösen nagy figyelmet igényel. Megtervezzük, kidolgozzuk és végrehajtjuk a teszteket, levesszük a válladról ezt a terhet.

Nemfunkcionális tesztek (pl. teljesítmény, biztonság, használhatóság)

Szervezd ki hozzánk eszközigényes, ritkábban szükséges, nehezebben végrehajtható speciális tesztjeid. Megtervezzük és elvégezzük a nemfunkcionális teszteket, átadjuk a részletes eredményeket.

Teljes körű átvételi teszt lebonyolítás

Megrendelőként bizonytalan vagy abban, hogy szállítód a megfelelő minőségű rendszert fogja átadni? Ellenőriztesd velünk a szoftvert, független szakértőként objektív eredményeket kapsz az alkalmazásról! Megtervezzük és végrehajtjuk az átvételi tesztet.

Teszteszközök kiválasztása, bevezetése

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb tesztelési eszközt, legyen szó teszt menedzsmentről, teszt automatizálásról, hibajegy vagy követelménymenedzsmentről. Kidolgozzuk a bevezetés irányelveit, telepítjük, konfiguráljuk az eszközt és gondoskodunk a felhasználók számára szükséges ismeretek átadásáról.

Felkeltettük az érdeklődésed?
Lépj velünk kapcsolatba!

Nagy Péter
vállalati tanácsadás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+3618009892