fbpx

Támogatások tanfolyamainkon

2020-04-29

 

Stay Home támogatást nyújtunk

 

 

 

A járványhelyzetre való tekintettel, 2020-ban visszavonásig 20% engedmény biztosításával támogatunk Téged virtuális online tanfolyamaink végösszegéből!

Az egyedi Stay Home ajánlatunk minden olyan élő online kurzusunkra vonatkozik, amely nem haladja meg a 40 tanórát. További részletekről az általad kiválasztott képzés oktatásszervezőjénél érdeklődhetsz! 

 

 

Díjmentes notebook bérlés

 

 

 

Amennyiben nem rendelkezel laptoppal, úgy mi díjmentesen biztosítunk számodra egy notebookot a tanfolyam ideje alatt!
Fontos számunkra a biztonságod, így egy kívül-belül vírusmentes notebookot adunk neked, vagyis le is fertőtlenítjük, mielőtt átveszed! Notebookodat az oktatásszervezőtől tudod elkérni.

 

Végig számíthatsz segítségünkre

 

 

 

Oktatásszervezőink az érdeklődésed beérkezésétől kezdve, a tanfolyam lezárásáig, végig ott vannak, hogy segítségedre legyenek, bármilyen kérdésed is merülne fel.
Emellett gondoskodunk arról is, hogy informatikusaink a képzés teljes időtartama alatt biztosítsák számodra a folyamatos és zavartalan technikai hátteret!

 

Karrier program - állás ajánlat

 

 

 

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzéskarrier tanácsadásállásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

 

 

Rugalmas opciók az Akadémián

 


Tudjuk, hogy az Akadémia díját jelenleg nem könnyű kigazdálkodni. Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 6 hónap alatt, 6 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukció feltételeiről érdeklődj munkatársainknál!

 

Egyedi kurzus ütemezés

 

 

Számos verzióból választhatsz, hogy egy képzést hogyan szeretnél elvégezni. Mi igazodunk ahhoz, hogy neked mikor a legalkalmasabb a tanulás!
Legyen szó intenzív, esti, hétvégi, vagy akár egyedi ütemezésű, félnapos vagy egész napos kurzusról, nálunk biztosan megtalálod azt, ami bele illik szabadidődbe.

 

 

Különleges ajánlat az édesanyáknak

 

 

Egyre több anyuka szeretne továbbképzéssel is felkészülni a GYES és a GYED utáni munkavégzésre. Online-Babaprogramunk segítséget nyújt azoknak az édesanyáknak, akik otthon nevelik a gyermeküket/gyermekeiket, hiszen számukra 51%-os kedvezményt adunk az általuk kiválasztott online képzés listaárából!

A lehetőség igénybevételéhez elég néhány mosolygós kép a pocakos anyukáról és a babáról. A támogatás más kedvezménnyel nem vonható össze.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hallgatóink mondták