Információbiztonsági tudatosítás

Tanfolyam kódja:
MFIBT
Tanfolyam hossza:
2 tanóra
Ára:
12 500 Ft + Áfa
Akciók:

Anyák napja egész évben

Online kedvezmény

Oktató:
Rövid ismertetés:

Az oktatás kialakításának célja, hogy a felhasználók elsajátítsák az informatikai biztonság alapjait és az őket érintő fenyegetettségek felismerésének és elhárításának eszközeit, tudatosan tegyenek az információk biztonságáért, tisztában legyenek az adatvédelem sajátosságaival.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Az anyag kialakítása során szem előtt tartjuk, hogy a képzési anyag a felhasználók számára újdonság és nem feltétlenül kapcsolódik közvetlenül munkájukhoz, érdeklődésükhöz. Ajánlott tematikánkat igény esetén a vállalat sajátosságaihoz igazítjuk és akár hosszabb terjedelemben tartjuk meg, amely így kiválóan alkalmas lesz arra, hogy a munkatársak átfogó képet kapjanak az őket érintő veszélyekről.

TEMATIKA:

1. AZ INFORMATIKÁRÓL ÁLTALÁBAN

1.1. Adatok, információk
1.2. Hálózatok, szerverek, munkaállomások, mobil eszközök
1.3. Szoftverek, operációs rendszer és alkalmazás
1.4. Internet és Intranet
1.5. Biztonsági szoftverek
 

2. SZEREPEK ÉS FELADATOK AZ INFORMATIKÁBAN

2.1. Kockázatok, fenyegetettségek
2.1.1. Technikai kockázatok és kezelésük
2.1.2. Nem technikai fenyegetettségek
2.1.2.1. Social engineering
2.1.2.2. Belső humán fenyegetettségek
2.2. Ellenintézkedések
2.2.1. Azonosítás
2.2.2. Jogosultságok
2.2.3. Technikai eszközök
2.2.4. Mit tehet a felhasználó? – Esettanulmányok
Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A képzés célja az informatikai célok vizsgálati módszereinek bemutatása. A modulok feladata, hogy a hallgató átfogó képet kapjon a komplex informatikai rendszerek ellenőrzési feladatairól, eszközeiről és kapcsolatáról az üzleti területtel.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai szolgáltatások menedzsmentjére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek való megfelelést. Továbbá a tanfolyam segít felkészülni az ITIL® Foundation (Syllabus 2011) vizsgára is.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai szolgáltatások menedzsmentjére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek való megfelelést, kiegészítve egy játékosabb gyakorlati szimulációs nappal.

A nagyvállalati információs rendszerek védelmi követelményeinek és megoldásainak bemutatása. A modul feladata, hogy a hallgató átfogó képet kapjon az információ védelmének aspektusairól, a védelmi rendszerek lehetőségeiről és korlátairól.

Tanfolyam naptár

H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tanfolyam időpontok

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is