fbpx
Tanfolyam hossza:
Képzés nyelve:
24 tanóra
Magyar, igény esetén angol
A képzés díja:

139 500 Ft + Áfa helyett 129 500 Ft + Áfa


Tanfolyam időpontok és jelentkezés

Első oktatási nap: 2024. március 18., további oktatási napok: 19., 20.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2024. március 8.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

139 500 Ft + Áfa helyett 129 500 Ft + Áfa

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2024. április 15., további oktatási napok: 16., 17.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2024. április 5.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

139 500 Ft + Áfa helyett 129 500 Ft + Áfa

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2024. május 27., további oktatási napok: 28., 29.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2024. május 17.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

139 500 Ft + Áfa helyett 129 500 Ft + Áfa

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2024. június 17., további oktatási napok: 18., 19.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2024. június 7.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

139 500 Ft + Áfa helyett 129 500 Ft + Áfa

Kedvezmények:

Zártcsoportos képzésre jelentkezem

Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet.

Jelentkezés időpont nélkül

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.

Ezeket a kedvezményeket veheted igénybe jelentkezéskor:

MasterMoms program

ISTQB CTFL tanfolyam és workshop csomagban

Szoftvertesztelés workshop

A tanfolyamon a hallgatók átfogó ismereteket kapnak a szoftvertesztelés fogalmairól, elméleti hátteréről, a tesztelésben használt módszertanokról és technikákról. A képzésen sok gyakorlati példa segíti a megértést. Az ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgára történő felkészülés során vizsgakérdéseket is gyakorlunk a képzésen.

 
Az ISTQB az egyes minősítésekhez tartozó anyagokat folyamatosan frissíti és néhány évente új verziót ad ki ezekből. 2023-ban jelent meg a Foundation Level minősítésből a 4.0 verzió, amely a korábbi 3.1 verzióhoz képest elsősorban az agilis irányzat alaposabb tárgyalásában tér el. A verziók közötti különbségek a vizsgákon is megjelennek és 2023. ősztől az angol nyelvű CTFL vizsgákon választható a 4.0 verzió is. Magyar nyelven történő vizsgázásnál a Hungarian Testing Board tervei szerint még a 2023. év folyamán elérhető lesz a 4.0 verzió. Angol nyelvű vizsgákon 2024. május 9-ig lehet választani a 3.1 és a 4.0 között, magyar nyelvű vizsgáknál 2024. november 9-ig. A megadott dátumok után már csak 4.0 verzió szerinti vizsgára lesz lehetőség. A két verzió olyan szempontból egyenértékű, hogy mindkettő igazolja a Foundation tudást és bármelyik után lehetőség van további, ezekre épülő modulokból vizsgázni.
Oktatóközpontunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindig kövesse az ISTQB által kiadott frissítéseket. Tanfolyamaink 2024. februártól a 4.0 verziót követik. Képzéseinken oktatóink kitérnek a 3.1 verzió sajátosságaira és a változásokra, így a képzés a 3.1 szerint vizsgázóknak is nagyon hasznos a felkészülésükhöz.

Elsősorban azon informatikai érdeklődésű hallgatóinknak, akik az IT szektoron belül a szoftvertesztelési területen szeretnének elhelyezkedni, vagy már ilyen területen dolgoznak. Tapasztalt tesztelőknek is ajánljuk képzésünket, mivel nagyon jól rendszerezi az ismereteket, gyakorlati példákat mutat be és megkönnyíti a vizsgára való felkészülést.

Az átadott ismeretek nemcsak szoftvertesztelőknek hasznosak, hanem szoftverfejlesztőknek, projektmenedzsereknek, üzleti elemzőknek is. Betekintést nyújt nekik a szoftvertesztelés területébe, így hatékonyabban tudnak együttműködni a különféle fejlesztési projektek során.

 

Legalább alapfokú angol nyelvismeret ajánlott, tekintettel arra, hogy a tananyag angol nyelvű, valamint a minősítő vizsgához tartozó gyakorló kérdések is többnyire angol nyelvűek.

 Ez a tanfolyam e-learning formában is elérhető!


A Masterfield Oktatóközpont első oktatóintézményként Magyarországon megszerezte az ISTQB akkreditációját, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hivatalos vizsgafelkészítő tanfolyamot tartsunk. Ez a tanfolyam a szoftvertesztelés számos elméleti és gyakorlati tudnivalója mellett a Certified Tester Foundation Level vizsgára szükséges ismeretanyagot is átadja a hallgatóknak. Sok hasznos gyakorlati példa segíti a megértést és az elmélet gyakorlatba történő átültetését. A képzésen pontosan bemutatjuk a hivatalos vizsga felépítését és buktatóit. Minta vizsgakérdésekkel is gyakorlunk a sikeres vizsga érdekében. A képzés tapasztalt tesztelőknek is hasznos, mert összefoglalja és rendszerezi a tudást, egységesíti a terminológiát és megkönnyíti a vizsga letételét.

VIP ajánlat ISTQB törzshallgatóknak! Minden ISTQB Certified Tester Foundation Level tanfolyamot nálunk elvégző hallgatónknak az ISTQB Advanced Level képzéseiből (Test Automation Engineer, Security Tester, Test Manager, Test Analyst, Technical Test Analyst) 20% kedvezményt adunk! Az akciót érvényesíteni az említett tanfolyamokra történő jelentkezéskor a kosárban lehet, a megfelelő kedvezménykártya kiválasztásával.

 

Tanfolyamunk sikerességét bizonyítja az oktatásunkon végzett hallgatók sikeres vizsgájának rendkívül magas aránya. Magyarországon egyedülálló módon az esetlegesen sikertelenül vizsgázó hallgatók bármely következő Certified Tester Foundation Level képzésünkre újra, díjmentesen beülhetnek.

Nálunk találod meg az országban az ISTQB tanfolyamok legszélesebb választékát. Felkészült oktatóink segítenek eligazodni az ISTQB minősítésrendszerében, és ha nálunk folytatod a tanulmányaidat, törzshallgatóként kedvezményben részesülsz a haladó tanfolyamok árából.

 

A képzés első részében a szoftvertesztelés alapelveivel, folyamataival és pszichológiájával ismerkedünk meg.

Ezután a fejlesztési projektek fázisait, a különféle fejlesztési modellek felépítését hasonlítjuk össze. Ennek kapcsán tárgyaljuk a szoftvertesztelés egyes szintjeit (egységteszt, integrációs teszt, rendszer teszt, elfogadási teszt) és fontos típusait (funkcionális és nemfunkcionális tesztelés, regressziós teszt, megerősítő teszt, karbantartási teszt).

A statikus elemzés és a felülvizsgálatok megismerése a statikus tesztelés technikáiba vezet be minket.

A tesztelemzés, a műszaki teszttervezés és a tesztek kidolgozásának folyamatának elsajátítása az egyik legfontosabb része tanfolyamunknak. Ennek során végignézzük a feketedoboz, fehérdoboz és tapasztalati teszttechnikákat.

A képzésen átnézzük a tesztelés menedzsmentjének alapjait is: a tesztmenedzser feladatainak, a tesztelési stratégiáknak, a hibák menedzsmentjének és a kockázatoknak kezelése sem maradhat ki témáink közül.

Végül a tesztelésben használt eszközök világával ismerkedünk meg.

Minden fejezetben gyakorlati példákkal a megértést, gyakorló vizsgakérdésekkel pedig a vizsgára való felkészülést segítjük.

 

Tematika részletesen angolul:

 

1. FUNDAMENTALS OF TESTING

1.1. Why is Testing Necessary?
Describe, with examples, the way in which a defect in software can cause harm to a person, to the environment or to a company
Distinguish between the root cause of a defect and its effects
Give reasons why testing is necessary by giving examples
Describe why testing is part of quality assurance and give examples of how testing contributes to higher quality
Explain and compare the terms error, defect, fault, failure and the corresponding terms mistake and bug, using examples
1.2. What is Testing?
Recall the common objectives of testing
Provide examples for the objectives of testing in different phases of the software life cycle
Differentiate testing from debugging
1.3. Seven Testing Principles
Explain the seven principles in testing
1.4. Fundamental Test Process
Recall the five fundamental test activities and respective tasks from planning to closure
1.5. The Psychology of Testing
Recall the psychological factors that influence the success of testing
Contrast the mindset of a tester and of a developer
 

2. TESTING THROUGHOUT THE SOFTWARE LIFE CYCLE 

2.1. Software Development Models
Explain the relationship between development, test activities and work products in the development life cycle, by giving examples using project and product types
Recognize the fact that software development models must be adapted to the context of project and product characteristics
Recall characteristics of good testing that are applicable to any life cycle model
2.2. Test Levels
Compare the different levels of testing: major objectives, typical objects of testing, typical targets of testing (e.g., functional or structural) and related work products, people who test, types of defects and failures to be identified
2.3. Test Types
Compare four software test types (functional, non-functional, structural and change related) by example
Recognize that functional and structural tests occur at any test level
Identify and describe non-functional test types based on non-functional requirements
Identify and describe test types based on the analysis of a software system’s structure or architecture
Describe the purpose of confirmation testing and regression testing
2.4. Maintenance Testing
Compare maintenance testing (testing an existing system) to testing a new application with respect to test types, triggers for testing and amount of testing
Recognize indicators for maintenance testing (modification, migration and retirement)
Describe the role of regression testing and impact analysis in maintenance
 

3. STATIC TECHNIQUES

3.1. Static Techniques and the Test Process
Recognize software work products that can be examined by the different static techniques
Describe the importance and value of considering static techniques for the assessment of software work products
Explain the difference between static and dynamic techniques, considering objectives, types of defects to be identified, and the role of these techniques within the software life cycle
3.2. Review Process
Recall the activities, roles and responsibilities of a typical formal review
Explain the differences between different types of reviews: informal review, technical review, walkthrough and inspection
Explain the factors for successful performance of reviews
3.3. Static Analysis by Tools
Recall typical defects and errors identified by static analysis and compare them to reviews and dynamic testing
Describe, using examples, the typical benefits of static analysis
List typical code and design defects that may be identified by static analysis tools
 

4. TEST DESIGN TECHNIQUES 

4.1. The Test Development Process
Differentiate between a test design specification, test case specification and test procedure specification
Compare the terms test condition, test case and test procedure
Evaluate the quality of test cases in terms of clear traceability to the requirements and expected results
Translate test cases into a well-structured test procedure specification at a level of detail relevant to the knowledge of the testers
4.2. Categories of Test Design Techniques
Recall reasons that both specification-based (black-box) and structure-based (white-box) test design techniques are useful and list the common techniques for each
Explain the characteristics, commonalities, and differences between specification-based testing, structure-based testing and experience-based testing
4.3. Specification-based or Black-box Techniques
Write test cases from given software models using equivalence partitioning, boundary value analysis, decision tables and state transition diagrams/tables
Explain the main purpose of each of the four testing techniques, what level and type of testing could use the technique, and how coverage may be measured
Explain the concept of use case testing and its benefits
4.4. Structure-based or White-box Techniques
Describe the concept and value of code coverage
Explain the concepts of statement and decision coverage, and give reasons why these concepts can also be used at test levels other than component testing (e.g., on business procedures at system level)
Write test cases from given control flows using statement and decision test design techniques
Assess statement and decision coverage for completeness with respect to defined exit criteria. K4)
4.5. Experience-based Techniques
Recall reasons for writing test cases based on intuition, experience and knowledge about common defects
Compare experience-based techniques with specification-based testing techniques
4.6. Choosing Test Techniques
Classify test design techniques according to their fitness to a given context, for the test basis, respective models and software characteristics
 

5. TEST MANAGEMENT

5.1. Test Organization
Recognize the importance of independent testing
Explain the benefits and drawbacks of independent testing within an organization
Recognize the different team members to be considered for the creation of a test team
Recall the tasks of typical test leader and tester
5.2. Test Planning and Estimation
Recognize the different levels and objectives of test planning
Summarize the purpose and content of the test plan, test design specification and test procedure documents according
Differentiate between conceptually different test approaches, such as analytical, model-based, methodical, process/standard compliant, dynamic/heuristic, consultative and regression-averse
Differentiate between the subject of test planning for a system and scheduling test execution
Write a test execution schedule for a given set of test cases, considering prioritization, and technical and logical dependencies
List test preparation and execution activities that should be considered during test planning
Recall typical factors that influence the effort related to testing
Differentiate between two conceptually different estimation approaches: the  metrics-based approach and the expert-based approach
Recognize/justify adequate entry and exit criteria for specific test levels and groups of test cases (e.g., for integration testing, acceptance testing or test cases for usability testing)
5.3. Test Progress Monitoring and Control
Recall common metrics used for monitoring test preparation and execution
Explain and compare test metrics for test reporting and test control (e.g., defects found and fixed, and tests passed and failed) related to purpose and use
Summarize the purpose and content of the test summary report document 
5.4. Configuration Management
Summarize how configuration management supports testing
5.5. Risk and Testing
Describe a risk as a possible problem that would threaten the achievement of one or more stakeholders’ project objectives
Remember that the level of risk is determined by likelihood (of happening) and impact (harm resulting if it does happen)
Distinguish between the project and product risks
Recognize typical product and project risks
Describe, using examples, how risk analysis and risk management may be used for test planning
5.6. Incident Management
Recognize the content of an incident report 
Write an incident report covering the observation of a failure during testing.
 

6. TOOL SUPPORT FOR TESTING

6.1. Types of Test Tools
Classify different types of test tools according to their purpose and to the activities of the fundamental test process and the software life cycle
Explain the term test tool and the purpose of tool support for testing
6.2 Effective Use of Tools: Potential Benefits and Risks
Summarize the potential benefits and risks of test automation and tool support for testing
Remember special considerations for test execution tools, static analysis, and test management tools
6.3 Introducing a Tool into an Organization
State the main principles of introducing a tool into an organization
State the goals of a proof-of-concept for tool evaluation and a piloting phase for tool implementation
Recognize that factors other than simply acquiring a tool are required for good tool support

A tanfolyam szakképzett mentorai


Kérdésed van a tréninggel kapcsolatban?TOVÁBBFEJLESZTENÉD A TUDÁSOD A TÉMÁBAN?

Ha szeretnél mélyebb ismereteket szerezni ezen a területen, akkor ezekből a ráépülő képzésekből választhatsz.


Szoftvertesztelés workshop
(MFTESTWS1)

Hossz:
16 tanóra
Ár:

109 500 Ft + Áfa helyett 89 500 Ft + Áfa

Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 25
ápr. 22
jún. 03
ISTQB Foundation Level - Agile Tester Extension vizsgafelkészítő
(MFCTAGILE)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
129 500 Ft + Áfa
Időpontok:
febr. 29
aug. 01
ISTQB Mobile Application Tester vizsgafelkészítő
(MFCTFLMAT)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
219 500 Ft + Áfa
Időpontok:
máj. 29
aug. 12
okt. 28
ISTQB Foundation Level Automotive Software Tester vizsgafelkészítő
(MFCTFLAUT)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
179 500 Ft + Áfa
Időpontok:
márc. 04
máj. 16
júl. 25
Acceptance testing vizsgafelkészítő
(MFCTFLACT)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
169 500 Ft + Áfa
Időpontok:
máj. 02
aug. 05
nov. 25
ISTQB Foundation Level - Model-Based Tester Extension vizsgafelkészítő
(MFCTMBT)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
229 500 Ft + Áfa
Időpontok:
ápr. 18
okt. 21
ISTQB Foundation Level Performance Testing vizsgafelkészítő
(MFCTFLPT)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
229 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
máj. 06
aug. 28
nov. 04
ISTQB Advanced Level Test Manager vizsgafelkészítő
(MFCTALTM)

Hossz:
40 tanóra
Ár:

309 500 Ft + Áfa helyett 289 500 Ft + Áfa

Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 18
ápr. 22
jún. 03
ISTQB Advanced Level Test Analyst vizsgafelkészítő
(MFCTALTA)

Hossz:
32 tanóra
Ár:
239 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
ápr. 08
júl. 01
aug. 12
ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst vizsgafelkészítő
(MFCTALTTA)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
229 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
jún. 10
szept. 30
nov. 11
ISTQB Advanced Security Tester vizsgafelkészítő
(MFCTALSEC)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
229 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 11
júl. 22
okt. 07
ISTQB Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítő
(MFCTALAUT)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
229 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 06
jún. 24
nov. 18
Micro Focus (HP) Unified Functional Testing (QuickTest Professional) eszköz használata
(MFTST7)

Hossz:
32 tanóra
Ár:
209 500 Ft + Áfa
Időpontok:
máj. 06
szept. 02
Teljesítmény tesztelés Apache JMeter alkalmazással
(MFTSTJME1)

Hossz:
16 tanóra
Ár:

129 500 Ft + Áfa helyett 119 500 Ft + Áfa

Kedvezmény:
Időpontok:
máj. 13
okt. 07
Tesztautomatizálás Micro Focus (Borland) Silk Test Classic eszközzel
(MFTST8)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
199 500 Ft + Áfa
Időpontok:
jún. 03
okt. 07
TestLink tesztmenedzsment eszköz használata
(MFTSTTL1)

Hossz:
8 tanóra
Ár:
99 500 Ft + Áfa
Időpontok:
máj. 06
okt. 04
Quality Center (ALM) teszt menedzsment tanfolyam
(MFTST9)

Hossz:
8 tanóra
Ár:
109 500 Ft + Áfa
Időpontok:
jún. 28
nov. 29
Mobil alkalmazások automatizált tesztelése Appiummal
(MFAPPIUM)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
169 500 Ft + Áfa
Időpontok:
ápr. 24
jún. 03
szept. 16
ISTQB Certified Tester AI (Artificial Intelligence) Testing vizsgafelkészítő
(MFCTAI)

Hossz:
32 tanóra
Ár:
249 500 Ft + Áfa
Időpontok:
ápr. 16
szept. 02
dec. 02
ISTQB Certified Tester Usability Software Testing vizsgafelkészítő
(MFCTUT)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
169 500 Ft + Áfa
Időpontok:
jún. 13
szept. 12
dec. 05
ISTQB Expert Level Test Management – Strategic Test Management tanfolyam
(MFCTELSTM)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
643 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
ISTQB Expert Level Test Management – Operational Test Management tanfolyam
(MFCTELOTM)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
933 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
ISTQB Expert Level Test Management – Managing the Test Team tanfolyam
(MFCTELTTM)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
933 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
ISTQB Expert Level Improving the Testing Process – Assessing Test Processes tanfolyam
(MFCTELATP)

Hossz:
32 tanóra
Ár:
1 224 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
ISTQB Expert Level Improving the Testing Process – Implementing Test Process Improvement tanfolyam
(MFCTELITPI)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
933 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
ISTQB Foundation Level - Agile Tester Extension e-learning
(MFCTAGILEE)

Ár:
69 500 Ft + Áfa
This course provides testers and test managers with an understanding of the fundamentals of testing on agile projects. Attendees will learn how agile software development projects are organized and the various types of agile development practices in common use. They will understand how agile development differs from traditional approaches, how to position testers in an agile organisation, the fundamental agile testing principles, practices and processes and the skills they’ll need to excel in an agile environment.
ISTQB Advanced Level Test Manager vizsgafelkészítő e-learning
(MFCTALTME)

Ár:
109 500 Ft + Áfa
This course provides test managers with advanced skills in test estimation, test planning, test monitoring and test control. Attendees will learn how to define the overall testing goals and strategy for the systems being tested. They will gain hands-on experience in planning, scheduling and tracking these tasks. The attendees will be able to describe and organize the necessary activities. They will return to work able to select, acquire and assign adequate resources for testing tasks. They will know how to form, organize and lead testing teams. Test manager attendees will be able to organize communication between the members of the testing teams and between the testing teams and all the other stakeholders. Further, they’ll learn how to justify their decisions and provide adequate reporting information where applicable.
ISTQB Advanced Level Test Analyst vizsgafelkészítő e-learning
(MFCTALTAE)

Ár:
109 500 Ft + Áfa
This course provides Test Analysts with advanced skills in test analysis, design, and execution.  This hands-on course provides Test Analysts with the ability to define and carry out the tasks required to put the test strategy into action.  The course will teach attendees how to analyze the system, taking into account the organization’s and user’s quality expectations.  They will learn how to evaluate system requirements as part of formal and informal reviews, leveraging their understanding of the business domain to determine requirement validity.  Attendees will learn how to analyze, design, implement, and execute tests, using risk considerations to determine the appropriate effort and priority for tests. Attendees will learn how to implement a testing effort that supports the explicit and implicit testing objectives.
ISTQB Advanced Level Technical Test Analyst vizsgafelkészítő e-learning
(MFCTALTTAE)

Ár:
109 500 Ft + Áfa
This training course presents a comprehensive overview of methods and techniques for deriving and specifying software tests based on the system’s implementation and structure (“white box tests”). On completing the course, attendees will be able to select and apply techniques for test case derivation, such as control flow or data flow testing as well as static and dynamic analysis. We will look at non-functional testing techniques, such as reliability testing, portability testing, performance, load and stress testing. We will also discuss how to succeed in building robust automation architectures and using a variety of tools to reach quality targets.

Ezek a tanfolyamok és e-learningek is érdekelhetnek

Tekintsd meg néhány további képzésünket a témában


Szoftvertesztelési módszertani alapismeretek fejlesztőknek
(MFTSTDEV)

Hossz:
8 tanóra
Ár:
69 500 Ft + Áfa
Időpontok:
márc. 29
jún. 10
szept. 09
Junior Szoftvertesztelő (06134007)
(MFJTSTAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft helyett 719 500 Ft

Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 18
máj. 13
Junior Szoftvertesztelő (06134007)
(MFJTSTAKH)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft helyett 719 500 Ft 

Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 18
máj. 13
Junior Szoftvertesztelő (06134007)
(MFJTSTAKE)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft helyett 719 500 Ft

Kedvezmény:
Időpontok:
márc. 18
máj. 13